CELEBRITIES

Irina Shayk: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία της κόρης της


The Jennettes

22 Απριλίου 2021

Irina Shayk: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία της κόρης της
Σε ένα στιγμιότυπο από τα backstage της καινούριας συλλογής του Ricardo Tisci για το Burberry, η Shayk μοιράστηκε μια φωτογραφία που περιείχε μια μικρή ματιά στη Lea.

Και την φωτογραφία την τράβηξε o πατέρας της μικρής, Bradley Cooper!

Η Irina Shayk και ο Bradley Cooper καλωσόρισαν την κόρη τους Lea, πριν από τέσσερα χρόνια, αλλά οι γονείς κατάφεραν να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τότε. 

Σε ένα στιγμιότυπο από τα backstage της καινούριας συλλογής του Ricardo Tisci για το Burberry, η Shayk μοιράστηκε μια φωτογραφία που περιείχε μια μικρή ματιά στη Lea.

Η Shayk πόζαρε με ένα κομμάτι από τη νέα συλλογή της Burberry Autumn / Winter 2021, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στην διαδικτυακή πασαρέλα σήμερα.

Στη φωτογραφία, στην οποία το μοντέλο φοράει ένα crop top και ένα statement παλτό από τη συλλογή, η Lea φαίνεται να κρέμεται από το χέρι της μητέρας της.

Όπως πολλές διασημότητες που δίνουν προτεραιότητα στο απόρρητο των παιδιών τους, η μικρή είναι εκτός πλαισίου.

Μια άλλη λεπτομέρεια που παρατήρησαν οι θαυμαστές αμέσως, είναι τα credits της φωτογραφίας, που λέει «από τον μπαμπάκα», που δεν είναι άλλος από τον Cooper.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

Ο Cooper και η Shayk χώρισαν τον Ιούνιο του 2019 μετά από τέσσερα χρόνια που ήταν μαζί. Η Shayk γέννησε τη Lea το 2017, ενώ μίλησε για τη σχέση και την κοινή επιμέλεια με τον πρώην σύντροφό της.

«Η σχέση μου στο παρελθόν, είναι κάτι που μου ανήκει και είναι ιδιωτικό», είπε στο Elle. «Είναι απλώς ένα κομμάτι του εαυτού μου που δεν θέλω να χαρίσω. Δεν διαβάζω τι υπάρχει εκεί έξω. Ειλικρινά, είμαι πολύ απασχολημένη με την ανατροφή του παιδιού μου. Αν θέλουν να γράψουν άρθρα για μένα, κάνουν τη δουλειά τους. Επικεντρώνομαι στη ζωή μου και στους φίλους μου. Τα υπόλοιπα είναι απλά θόρυβος».

Η Shayk είπε ότι αυτή και ο Cooper δεν τηρούν καμία ταμπέλα όταν πρόκειται για τη Lea.

«Δεν κατάλαβα ποτέ τον όρο κοινή επιμέλεια», πρόσθεσε. «Όταν είμαι με την κόρη μου, είμαι 100% μητέρα, και όταν είναι με τον μπαμπά της, είναι 100% ο μπαμπάς της».

Δείτε ακόμη:

7 φορές που η Irina Shayk απογείωσε το πιο chic χρώμα

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.