CELEBRITIES

Η Ιrina Shayk μας βάζει σε mood Oscars με δημιουργία Οscar de la Renta


The Jennettes

25 Απριλίου 2021

Η Ιrina Shayk μας βάζει σε mood Oscars με δημιουργία Οscar de la Renta
Η Ιrina Shayk φωτογραφήθηκε με το πιο εντυπωσιακό gown

Η Irina Shayk είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας με εκατομμύρια fans που την ακολουθούν. Είτε λοιπόν εμφανίζεται εντυπωσιακή σε κάποιο runway, είτε σε βόλτες στη Νέα Υόρκη με την κόρη της και κάποιο στιλάτο outfit, δεν γίνεται να μη την θαυμάσουμε. Για να μην αναφερθούμε στις εκπληκτικές της εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Η 35χρονη καλλονή από την Ρωσία φωτογραφήθηκε για τη νέα καμπάνια Oscar de La Renta και έκλεψε τις εντυπώσεις με το look της, ενώ μας έβαλε σε mood Οscars.

Και δεν ξέρουμε αν η Shayk θα παραβρεθεί στην αποψινή 93η απονομή των βραβείων της Ακαδημίας, όμως το υπέροχο φόρεμα της, μας έδωσε έμπνευση.

Θα μας άρεσε πολύ να το δούμε στο κόκκινο χαλί, φορεμένο από την ίδια ή άλλη διάσημη σταρ. Τo gown με την πλούσια φούστα και το strapless μπούστο είναι λευκό, με μαύρα πουά και botanical prints και ανήκει στην pre fall 21 συλλογή του Oscar de la Renta. Στη φωτογραφία της καμπάνιας, η Irina το φορά και ποζάρει χαρούμενη με αυτό πάνω σε μία σκάλα, σε κάποια ταράτσα της Νέας Υόρκης και κάτω από το πρωινό φως.

Δείτε ακόμη: Η ζωή μας πριν και μετά την Covid-19 μέσα από ευφάνταστες εικονογραφήσεις

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.