CELEBRITIES

Oscars 2021: Oι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί


26 Απριλίου 2021

Oscars 2021: Oι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί
Οι πιο καλοντυμένες των Oscars

H 93η απονομή των βραβείων Oscars είναι γεγονός και μαζί τους η επιστροφή (επιτέλους) του red carpet και των πιο εντυπωσιακών looks. 

Τα Oscars 2021 λαμβάνουν χώρα στο Union Station, έναν ιστορικό σιδηροδρομικό σταθμό στην καρδιά του Λος Άντζελες, περίπου 12 χιλιόμετρα από το Dolby Theater όπου διεξάγονται συνήθως.

jenny.gr

Στο κόκκινο χαλί είδαμε τις πιο διάσημες κυρίες του σινεμά όπως η Margot Robbie να παρελαύνουν με τα εντυπωσιακά φορέματα υψηλής ραπτικής, με την υπογραφή των μεγαλύτερω οίκων μόδας. Πρόκειται στ'αλήθεια για φορέματα που μοιάζουν βγαλμένα από παραμύθι.

H νεαρή Zendaya που έδειχνε πιο όμορφη από ποτέ μέσα στο κίτρινο Valentino φόρεμά της σε ένα look που μας θύμισε την εμβληματική Cher στα 70s. Aπό την άλλη, η αγαπημένη του κοινού Reese Witherspoon με σκούρο κόκκινο φόρεμα Dior και η Halle Berry με ανανεωμένο hair cut. Kόκκινο όμως φορούσε και η Amanda Seyfried σε μια εμφάνιση- ωδή στο old Hollywood glam με Giorgio Armani.

Δείτε τις εμφανίσεις:

Φωτογραφίες Getty/Ideal Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.