CELEBRITIES

Chloé Zhao: Κερδίζει το Oscar Καλύτερης Σκηνοθεσίας και γράφει ιστορία


The Jennettes

26 Απριλίου 2021

Chloé Zhao
Ο περσινός νικητής του Oscar καλύτερης σκηνοθεσίας, Bong Joon-ho, εμφανίστηκε από τη Σεούλ της Νότιας Κορέας, για να ανακηρύξει την επικεφαλής του «Nomadland» ως διάδοχό του.

Ο περσινός νικητής του Oscar καλύτερης σκηνοθεσίας, Bong Joon-ho, εμφανίστηκε από τη Σεούλ της Νότιας Κορέας, για να ανακηρύξει την επικεφαλής του «Nomadland» ως διάδοχό του. Και κάπως έτσι η Chloé Zhao γράφει ιστορία ως η πρώτη γυναίκα ασιατικής καταγωγής και μόνο η δεύτερη γυναίκα σκηνοθέτης που κερδίζει το Oscar αυτής της κατηγορίας. 

Στον ευχαριστήριο λόγο της, η Zhao ανέφερε ένα κινεζικό ρητό που απομνημόνευσε ως παιδί: «Οι άνθρωποι κατά τη γέννηση είναι εγγενώς καλοί. Το πιστεύω ακόμα σήμερα. Παρόλο που μερικές φορές φαίνεται ότι ισχύει το αντίθετο, πάντα έβρισκα την καλοσύνη στους ανθρώπους που γνώριζα, οπουδήποτε πήγα στον κόσμο. Αυτό ισχύει για όποιον έχει την πίστη και το θάρρος να παραμένει καλός στον εαυτό του και στους άλλους. Αυτό είναι για σένα. Με εμπνέεις να συνεχίσω».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.