CELEBRITIES

Kate Middleton-Πρίγκιπας William: Εξόρμηση στο πάρκο με τα τρία τους παιδιά


The Jennettes

27 Απριλίου 2021

Kate Middleton-Πρίγκιπας William: Εξόρμηση στο πάρκο με τα τρία τους παιδιά
Έπειτα από μερικές δύσκολες εβδομάδες μετά την απώλεια του πρίγκιπα Φιλίππου, ο Δούκας και η Δούκισσα του Campridge, παρέα με τα τρία τους παιδιά, βρήκαν λίγο χρόνο για όμορφες οικογενειακές στιγμές!

Έπειτα από μερικές δύσκολες εβδομάδες μετά την απώλεια του πρίγκιπα Φιλίππου, ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge, παρέα με τα τρία τους παιδιά, βρήκαν λίγο χρόνο για όμορφες οικογενειακές στιγμές!

Η Kate Middleton, ο πρίγκιπας William και τα τρία παιδιά τους - ο πρίγκιπας George, 7, η πριγκίπισσα Charlotte, 5 και ο 3χρονος πρίγκιπας Louis- εντοπίστηκαν να παίζουν χαρούμενα στο νέο πάρκο παιχνιδιού Sandringham στο κτήμα Norfolk της Βασίλισσας, καθώς αξιοποίησαν στο έπακρο τον βρετανικό ήλιο την Κυριακή.

Φυσικά, η 39χρονη Kate έχει μια ειδική σύνδεση με το πάρκο. Πρόσφατα έγινε σημαντική ανανέωση, εμπνευσμένη από το show της Δούκισσας, «Back to Nature Garden» στο Chelsea Flower το 2019.

Ο δημόσιος χώρος παιχνιδιού διαθέτει τώρα μια κούνια σχοινιών, ένα κρησφύγετο teepee, μια σωλήνα μήκους 14 μέτρων και ένα δεντρόσπιτο.

Σχεδιάστηκε με γνώμονα το ήθος της Δούκισσας, ενθαρρύνοντας τα μικρά παιδιά να μυηθούν στη φύση και φαίνεται ότι ήταν μεγάλη επιτυχία καθώς παρατηρητές σημειώνουν πόσο ευτυχισμένα έπαιζε μαζί όλη η οικογένεια.

Ήταν επίσης ο τέλειος τρόπος για να τελειώσει η πρώτη εβδομάδα του George και της Charlotte στο σχολείο μετά τις διακοπές του Πάσχα και μια όμορφη στιγμή για τον μικρό Louis, ο οποίος μόλις ξεκίνησε το νηπιαγωγείο και γιόρτασε τα τρίτα του γενέθλια την Παρασκευή.

Η πενταμελής οικογένεια ζει επί του παρόντος στην κύρια κατοικία του στο παλάτι του Kensington, κοντά στον βρεφικό σταθμό Thomas's Battersea και Willcocks, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σπίτι της οικογένειάς τους.

Το Sandringham, εν τω μεταξύ, απέχει δυόμισι ώρες με το αυτοκίνητο από το Λονδίνο, αλλά δεδομένης της στενής σύνδεσής τους με το πάρκο παιχνιδιού, φαίνεται ότι η οικογένεια ήθελε να απολαύσει τη νέα περιοχή.

Στην πραγματικότητα, οι βασιλείς θα ήταν μεταξύ των πρώτων επισκεπτών. Ο παιδότοπος άνοιξε επίσημα στις 23 Απριλίου, με τον William, την Kate και τα παιδιά τους να εντοπίζονται εκεί μόλις δύο ημέρες αργότερα.

Είναι μια μεγάλη εβδομάδα για τον Δούκα και τη Δούκισσα. Στις 29 Απριλίου θα γιορτάσουν τη δέκατη επέτειο γάμου τους καθώς το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Αβαείο του Westminster το 2011.

Πηγή φωτογραφίας: Getty Images

Δείτε ακόμη:

Όταν η Kate MIddleton επιλέγει casual chic σύνολα

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.