Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Oprah Winfrey για την ενδοοικογενειακή βία που είχε ζήσει στα παιδικά της χρόνια

The Jennettes
Παρασκευή, 30 Απριλίου 2021

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη παρουσιάστρια, Oprah Winfrey εξομολογείται κάποιο περιστατικό βίας που είχε βιώσει κατά το παρελθόν. Όπως είχε αποκαλύψει παλαιότερα, η ίδια είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά όταν ήταν εννιά χρονών, από τον σύντροφο της ξαδέρφης της μητέρας της. Αυτή τη φορά, καλεσμένη στην εκπομπή του Dr Oz, η Oprah ανέσυρε από το παρελθόν ένα ακόμη παιδικό τραύμα που είχε βιώσει όταν ήταν μικρή. 

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η παρουσιάστρια μίλησε για ένα περιστατικό που συνέβη όταν ακόμη ζούσε με τον παππού και τη γιαγιά της, Hattie Mae. Μέχρι την ηλικία των έξι ετών όπου έμενε μαζί τους, η ίδια ομολόγησε πως συχνά κατακλυζόταν από φόβο και πανικό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oprah (@oprah)

Όπως δήλωσε η ίδια: «Με τη γιαγιά μου κοιμόμασταν μαζί. Ο παππούς μου ήταν σε ένα άλλο δωμάτιο, στην άλλη πλευρά του τοίχου. Μία νύχτα σηκώθηκε από το κρεβάτι και ήρθε στο δωμάτιο μας. Όταν ξύπνησα από τις φωνές, είχε τα χέρια του γύρω από το λαιμό της γιαγιάς μου, προσπαθώντας να την πνίξει. Ακόμα θυμάμαι πόσο δυνατά ούρλιαζε».

Από τότε, όπως ομολογεί, η γιαγιά της έβαζε μία καρέκλα κάτω από το πόμολο, για να μην μπορεί να ανοίξει την πόρτα ο παππούς της, που συχνά ασκούσε απίστευτη βία επάνω της, ενώ τοποθετούσε και μερικά τενεκεδένια δοχεία, ώστε να ξυπνήσει από τον θόρυβο. Το σπίτι της γιαγιάς της, όπως αναφέρει η Oprah, ήταν «ένα μέρος όπου τα παιδιά υπήρχαν αλλά περνούσαν απαρατήρητα».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits