CELEBRITIES

Britney Spears: «Τα ντοκιμαντέρ για τη ζωή μου είναι τόσο υποκριτικά»


The Jennettes

5 Μαΐου 2021

Britney Spears: «Τα ντοκιμαντέρ για τη ζωή μου είναι τόσο υποκριτικά»
Η διάσημη τραγουδίστρια δήλωσε ότι τα ντοκιμαντέρ του BBC και των New York Times για τη ζωή της είναι «υποκριτικά» σχετικά με τις απόψεις τους για τα μέσα.

Η διάσημη τραγουδίστρια δήλωσε ότι τα ντοκιμαντέρ του BBC και των New York Times για τη ζωή της είναι «υποκριτικά» σχετικά με τις απόψεις τους για τα μέσα.

Η Britney Spears περιέγραψε δύο πρόσφατα ντοκιμαντέρ για τους αγώνες της ψυχικής υγείας της το 2007-08 ως «υποκριτικά» σε μια μακρά ανάρτηση στο Instagram. «Επικρίνουν τα μέσα ενημέρωσης και μετά κάνουν το ίδιο πράγμα», έγραψε.

Πρόσθεσε: «Γιατί να επισημανθούν οι πιο αρνητικές και τραυματικές στιγμές στη ζωή μου πριν από χρόνια;».

Τον Φεβρουάριο, οι New York Times και η Hulu παρήγαγαν τo «Framing Britney Spears», το οποίο εστίασε ξανά την προσοχή στη συνεχιζόμενη κηδεμονία της Spears και στο κίνημα #FreeBritney, που πιστεύει ότι η τραγουδίστρια έχει «παγιδευτεί» παρά τη θέλησή της.

Ένα δεύτερο ντοκιμαντέρ, το «The Battle for Britney: Fans, Cash and a Conservatorship», κυκλοφόρησε από το BBC το Σαββατοκύριακο. Ένα ακόμη ντοκιμαντέρ βρίσκεται σε εξέλιξη στο Netflix, ενώ ένα τέταρτο σχεδιάζεται από την ίδια την Britney.

«Είμαι ενθουσιασμένη που σας υπενθυμίζω ότι, παρόλο που είχα αρκετές δύσκολες στιγμές στη ζωή μου... Είχα πιο πολλές καταπληκτικές στιγμές και δυστυχώς, οι φίλοι μου… Νομίζω ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται περισσότερο για τα αρνητικά», είπε στη λεζάντα του βίντεο, στο οποίο χόρευε στη μουσική της Γαλλίδας τραγουδίστριας Indila.

Στις 23 Ιουνίου, η Spears θα απευθυνθεί η ίδια στο δικαστήριο του Λος Άντζελες σχετικά με το θέμα της κηδεμονίας της. Ζητά να απομακρυνθεί πλήρως ο πατέρας της, Jamie Spears από τη διοίκησή της. Οι δικηγόροι της δήλωσαν ότι η Britney «φοβάται τον πατέρα της» και δεν θα συνεχίσει την καριέρα της ενώ την ελέγχει εκείνος.

Δεν είναι γνωστό τι θέλει να συζητήσει η Spears στο δικαστήριο. Δεν έχει κάνει μια μεγάλη συνέντευξη για το θέμα από το ντοκιμαντέρ του MTV του 2008. Ούτε οι NYT ούτε το BBC κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση σε εκείνη ή στον εσωτερικό κύκλο της.

Παρόλο που συχνά απευθύνεται σε οπαδούς στο Instagram - λέγοντας πρόσφατα ότι η ταινία των New York Times την άφησε τόσο ντροπιασμένη, που έκλαιγε για δύο εβδομάδες - η φωνή της είναι πιθανό να φέρει κάποια σαφήνεια σε μια κατάσταση στην οποία η κερδοσκοπία και η συνωμοσία έχουν αναπτυχθεί.

Δείτε ακόμη:

10 σουρεαλιστικές εικονογραφήσεις της σημερινής κοινωνίας 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.