CELEBRITIES

Βασίλισσα Ελισάβετ: Μόλις κυκλοφόρησε τη δική της μάρκα μπύρας


The Jennettes

5 Μαΐου 2021

Βασίλισσα Ελισάβετ: Μόλις κυκλοφόρησε τη δική της μάρκα μπύρας
Η Βασίλισσα Ελισάβετ ενέκρινε την πώληση δύο ειδών μπύρας που δημιουργήθηκαν από φυτά, τα οποία καλλιεργούνται στο κτήμα της Sandringham στο Norfolk.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ενέκρινε την πώληση δύο ειδών μπύρας που δημιουργήθηκαν από φυτά, τα οποία καλλιεργούνται στο κτήμα της Sandringham στο Norfolk.

Τα Ανάκτορα του Buckingham επιβεβαίωσαν ότι η 95χρονη μονάρχης ενέκρινε την πώληση μιας σειράς μπύρας που παρασκευάζεται από φυτά, τα οποία καλλιεργούνται στο κτήμα του Sandringham στο Norfolk.

Πωλούνται στο κατάστημα δώρων του Sandringham για 5,50 δολάρια το ένα μπουκάλι των 500ml, ενώ οι μπύρες διατίθενται σε δύο ποικιλίες: Μια κρύα, παραδοσιακή αγγλική «πικρή» και μία που περιγράφεται από το κατάστημα δώρων ως «μοναδικά φυσική».

Παρασκευάζεται τοπικά από την Barsham Brewery στο Norfolk, χρησιμοποιώντας βιολογικό κριθάρι Laureate Spring, που καλλιεργείται στη γη του κτήματος. Τα μπουκάλια φέρουν το όνομα Sandringham μαζί με φωτογραφίες, ενός λαγού και ενός φασιανού.

«Κατασκευάστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο για το Sandringham Estate», γράφει η ετικέτα. «Το κτήμα Sandringham είναι ένα καταφύγιο άγριας φύσης για φασιανούς, λαγούς, κουκουβάγιες και πολλά άλλα είδη που ευδοκιμούν στους οικοτόπους του δάσους και των καλλιεργήσιμων εκτάσεων».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η βασίλισσα κάνει την προσπάθειά της στην παραγωγή αλκοόλ. Το κατάστημα δώρων του Sandringham πωλεί ήδη το δικό του Celebration Gin, το οποίο κατασκευάζεται σε αποστακτήριο στο κτήμα.

Το 2020, το Buckingham κυκλοφόρησε επίσης το δικό του gin φτιαγμένο από υλικά που βρέθηκαν στην αυλή του σπιτιού της βασίλισσας στο Λονδίνο.

Στην τιμή των 41 δολαρίων το μπουκάλι, η προσθήκη των επιλεγμένων φρούτων - που αναπτύσσονται σε θάμνους Blackthorn στο Ηνωμένο Βασίλειο - δίνει στο τζιν «μια μοναδική και έντονη γεύση φρούτων».

Ο πρίγκιπας Φίλιππος, εν τω μεταξύ, είναι πιθανότερο να προτιμούσε τη νέα μπύρα Sandringham - κάτι που υπαινίχθηκε ο πρίγκιπας Ηarry στη δήλωσή του μετά τον θάνατο του Δούκα του Εδιμβούργου σε ηλικία 99 ετών.

«Ήταν ένας βράχος για την βασίλισσα με απαράμιλλη αφοσίωση, δίπλα της για 73 χρόνια γάμου», είπε. «Ενώ θα μπορούσα να συνεχίσω να μιλάω για εκείνον και τη ζωή του, το ξέρω ότι τώρα θα έλεγε σε όλους μας με μια μπύρα στο χέρι να τελειώνουμε με τα πολλά λόγια!».

Δείτε ακόμη:

23 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β'

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.