CELEBRITIES

Madonna: Η 24χρονη κόρη της, Λούρδη, όσο μεγαλώνει της μοιάζει περισσότερο


The Jennettes

5 Μαΐου 2021

Madonna: Η 24χρονη κόρη της, Λούρδη, όσο μεγαλώνει της μοιάζει περισσότερο

Η 24χρονη κόρη της Μadonna, Λούρδη, όσο μεγαλώνει, μας δείχνει πόσο ιδιαίτερη είναι, αλλά και πόσο μοιάζει στη διάσημη μαμά της. Μπορεί το τελευταίο διάστημα να έχει αποφασίσει να είναι ενεργή στα social media αλλά όπως φαίνεται με κάθε της ανάρτηση, προκαλεί έντονες συζητήσεις γύρω από την εμφάνισή της.

Η Madonna φυσικά ως μαμά προσπαθεί να «επανασυστήσει» το μεγαλύτερο παιδί της, την Λούρδη στο κοινό της και μάλιστα τα σχόλια της κάτω από τις φωτογραφίες φροντίζει να είναι πάντα πολύ τρυφερά, όπως στην τελευταία τους κοινή φωτογραφία. Στη λεζάντα είχε γράψει χαρακτηριστικά:«Λες και τα κομμάτια της καρδιάς σου μαζεύονται γύρω σου», δείχνοντας πόσο στενή σχέση έχουν οι δυο τους.

Η όμορφη Λούρδη πρόσφατα ανέβασε ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram που έκανε τον γύρο του internet καθώς τόσο το retro outfit όσο και η συνολική αισθητική της, μας γύρισαν πίσω στο 2000 και φυσικά μας θύμισαν την νεαρή Madonna όταν ξεκινούσε τα πρώτα της βήματα στον χώρο του θεάματος.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.