CELEBRITIES

Rooney Mara: Το ξεχωριστό μήνυμα για την πρώτη της Γιορτή της Μητέρας


The Jennettes

6 Μαΐου 2021

Rooney Mara: Το ξεχωριστό μήνυμα για την πρώτη της Γιορτή της Μητέρας
Η Rooney Mara λέει ότι η ανατροφή του γιου της, River «έχει ανοίξει την καρδιά της σε μια εντελώς νέα ζωή γεμάτη ελπίδα».

Η Rooney Mara λέει ότι η ανατροφή του γιου της, River «έχει ανοίξει την καρδιά της σε μια εντελώς νέα ζωή γεμάτη ελπίδα».

Πάνω στην ώρα για τη Γιορτή της Μητέρας, η νέα μαμά Rooney Mara έγραψε ένα ξεχωριστό γράμμα για το Farm Sanctuary, (για το οποίο η ίδια και ο σύζυγός της, Joaquin Phoenix είναι εθελοντές), θέλοντας να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα για την μητρότητα και για το πόσο σημαντική είναι η βιώσιμη ζωή.

Σύμφωνα με το Entertainment Tonight, η Mara μίλησε για τον γιο της, River, και την εμπειρία της ως νέα μαμά. Εκείνη και ο Phoenix καλωσόρισαν τον River, ο οποίος έχει πάρει το όνομά του από τον αδικοχαμένο αδελφό του Joaquin, τον Σεπτέμβριο του 2020.

Η Mara και o Phoenix είναι γνωστοί ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων και η Mara χρησιμοποίησε επίσης την επιστολή της για να γιορτάσει τις μητέρες του ζωικού βασιλείου.

Στο μήνυμα, έγραψε ότι εκτιμά το γεγονός ότι μπορεί να μεγαλώσει τον River «με όλους τους τρόπους με τους οποίους η φύση σκόπευε». Προέτρεψε επίσης τους ανθρώπους από όλο τον κόσμο να καλλιεργήσουν έναν «ευγενικό και πιο βιώσιμο κόσμο».

«Ως νέα μαμά, η Γιορτή της Μητέρας έχει ιδιαίτερη σημασία φέτος. Η ανατροφή του μωρού μας, River, άνοιξε την καρδιά μου σε μια εντελώς νέα ζωή γεμάτη ελπίδα και περισσότερη αποφασιστικότητα από ποτέ να δημιουργήσουμε έναν πιο ευγενικό και πιο βιώσιμο κόσμο», έγραψε. 

«Αισθάνομαι τόσο τυχερή που μπόρεσα να αναθρέψω τον γιο μου με όλους τους τρόπους που ήθελε η φύση. Και εύχομαι όλες οι μητέρες στο ζωικό βασίλειο να μπορούσαν να βιώσουν αυτόν τον ιερό μητρικό δεσμό με τα μικρά τους, χωρίς εκμετάλλευση από τους ανθρώπους».

Σημείωσε επίσης ότι όποιος θέλει να βοηθήσει τις μητέρες των ζώων, θα μπορούσε να προσφέρει εθελοντικά τον χρόνο του με την οργάνωση ή να στείλει χρηματικές δωρεές.

«Καθώς γιορτάζω την πρώτη μου Ημέρα της Μητέρας, ελπίζω ότι θα συμμετάσχετε μαζί μου για να τιμήσετε όλες τις καταπληκτικές μητέρες και μητρικές φιγούρες που έχουν κάνει τη διαφορά στη ζωή σας. Με αγάπη, Rooney Mara», τελείωσε.

Δείτε ακόμη: Ένας 16χρονος vegan έχει τρελάνει το instagram με τις δημιουργίες του

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.