CELEBRITIES

Vanessa Bryant: Γιορτάζει τα 39α γενέθλια της μαζί με τις κόρες της στην Disneyland


The Jennettes

7 Μαΐου 2021

Vanessa Bryant: Γιορτάζει τα 39α γενέθλια της μαζί με τις κόρες της στην Disneyland
Η Vanessa Bryant μοιράστηκε τις πιο γλυκές οικογενειακές φωτογραφίες από τα 39α γενέθλιά της στην Disneyland με τις κόρες Natalia, 18 ετών, Bianka, 4 ετών και Capri, 1 έτους. Η Bianka βρήκε ακόμη κι ένα μυστικό σπίτι ξωτικών στο πάρκο!

Η Vanessa Bryant μοιράστηκε τις πιο γλυκές οικογενειακές φωτογραφίες από τα 39α γενέθλιά της στην Disneyland με τις κόρες Natalia, 18 ετών, Bianka, 4 ετών και Capri, 1 έτους. Η Bianka βρήκε ακόμη κι ένα μυστικό σπίτι ξωτικών στο πάρκο!

Η Vanessa Bryant αποφάσισε να γιορτάσει τον τελευταίο χρόνο της δεκαετίας των 30 στο πιο ευτυχισμένο μέρος στη Γη: τη Disneyland! Αυτό που έκανε την εκδρομή των γενεθλίων της ακόμα πιο ευτυχισμένη, ήταν το γεγονός ότι η σύζυγος του αείμνηστου Kobe Bryant πέρασε την ημέρα με τις κόρες τους. Για να θυμούνται την ημέρα, οι κυρίες Bryant έβγαλαν μία οικογενειακή φωτογραφία μέσα σε ένα από τα τρενάκια με θέμα την κηρήθρα στο «The Many Adventures of Winnie the Pooh», την οποία δημοσίευσε η Vanessa στο Instagram της στις 6 Μαΐου, μία ημέρα μετά τα γενέθλια της. 

Η Vanessa έγραψε κάτω από την ανάρτηση, «Disneyland Days @nataliabryant», επισημαίνοντας την μεγαλύτερη κόρη της. Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία η Vanessa κάθισε μπροστά για τη βόλτα με την νεότερη Bryant, την Capri. Εν τω μεταξύ, η Natalia, η οποία μόλις εισήχθη στο USC, φορώντας μεταλλικά ροζ αυτιά Minnie Mouse, αγκαλιαζόταν με την αδερφή της στα πίσω καθίσματα με την αδερφή της Bianka, η οποία φορούσε μια μοβ κορδέλα για να ταιριάζει με το πουκάμισο της στο χρώμα της λεβάντας.

Η Natalia και η Bianka πόζαραν επίσης για μια χαριτωμένη φωτογραφία selfie σε μια σκάλα στο πάρκο, την οποία δημοσίευσε και πάλι η Vanessa στο προφίλ της στο Instagram. 

Η Bianka βρήκε επίσης ένα σπίτι ξωτικών κατά τη διάρκεια της οικογενειακής ημέρας τους στη Disneyland. Στο τμήμα «Adventureland» του πάρκου, υπάρχει μία μινιατούρα σπιτιού χτισμένη στη βάση ενός δέντρου, υπάρχει ακόμη και μια μικρή πόρτα και ένα μικρό παράθυρο. Η Vanessa μοιράστηκε μια φωτογραφία της Bianka που κοιτάζει μέσα σε αυτό το μικροσκοπικό σπίτι όπου κατοικεί ο Patrick Begorra, ένα φανταστικό ξωτικό από το βιβλίο του 1955, «Little Man of Disneyland». 

Για το ταξίδι της στη Disneyland, η Vanessa φρόντισε να φορέσει το «Mambacita» hoodie της, από τη νέα σειρά ρούχων που ξεκίνησε την 1η Μαΐου, την ημέρα των 15ων γενεθλίων της κόρης της Vanessa Gianna "Gigi" Bryant που χάθηκε από τη ζωή πρόωρα μαζί με τον πατέρα της σε ένα ατύχημα με ελικόπτερο στις 26 Ιανουαρίου 2020. Το ψευδώνυμο της Gianna ήταν «Mambacita», το οποίο ήταν στην πραγματικότητα ένα παιχνίδι με το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ο Kobe στο NBA, που ήταν «Black Mamba». Η γραμμή ενδυμάτων, η οποία κυκλοφόρησε μέσω του Dannijo, δωρίζει όλα τα έσοδα της στο Mamba και Mambacita Sports Foundation.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.