CELEBRITIES

Barack-Michelle Obama: Συντετριμμένοι μετά τον θάνατο του οικογενειακού τους σκύλου


The Jennettes

10 Μαΐου 2021

Barack-Michelle Obama: Συντετριμμένοι μετά τον θάνατο του οικογενειακού τους σκύλου
Ο Barack και η Michelle Obama μοιράστηκαν κάποια θλιβερά νέα το Σαββατοκύριακο, αφού ο σκύλος της οικογένειας, ο Bo, απεβίωσε μετά τη μάχη του με τον καρκίνο, σε ηλικία 12 ετών.

Ο Barack και η Michelle Obama μοιράστηκαν κάποια θλιβερά νέα το Σαββατοκύριακο, αφού ο σκύλος της οικογένειας, ο Bo, απεβίωσε μετά τη μάχη του με τον καρκίνο, σε ηλικία 12 ετών.

Το Σάββατο, οι Obamas ανακοίνωσαν την απώλεια τους με συναισθηματικά αφιερώματα στο γλυκό κουτάβι στο Instagram. 

«Σήμερα η οικογένειά μας έχασε έναν αληθινό φίλο και πιστό σύντροφο», ο πρώην πρόεδρος έγραψε σε μια σειρά φωτογραφιών, συμπεριλαμβανομένης μιας του ίδιου και του Bo να τρέχουν στις αίθουσες του Λευκού Οίκου. 

«Για περισσότερο από μια δεκαετία, ο Bo ήταν μια συνεχής, ήπια παρουσία στη ζωή μας - χαρούμενος που μας έβλεπε στις καλές μέρες μας, στις κακές μέρες μας και κάθε μέρα στο μεταξύ».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barack Obama (@barackobama)

«Άντεξε όλη τη φασαρία του Λευκού Οίκου, γάβγιζε αλλά ποτέ δεν δάγκωνε, αγαπούσε να πηδά στην πισίνα το καλοκαίρι, ήταν ανεκτικός με τα παιδιά, ζούσε για τα ψίχουλα γύρω από το τραπέζι και είχε υπέροχα μαλλιά», ο Barack συνέχισε, καταλήγοντας: «Ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν και περισσότερο από ό, τι περιμέναμε ποτέ. Θα μας λείψει πολύ».

Η Michelle θρήνησε επίσης την απώλεια της οικογένειας, αποκαλύπτοντας ότι ο Bo προοριζόταν να είναι δώρο για τις κόρες τους, τη Sasha και τη Malia, μετά την προεδρική εκστρατεία του 2008. 

«Υποσχεθήκαμε στις κόρες μας ότι θα πάρουμε ένα κουτάβι μετά τις εκλογές. Εκείνη την εποχή, ο Bo έπρεπε να είναι σύντροφος για τα κορίτσια», έγραψε για το ασπρόμαυρο πορτογαλικό Water Dog. «Δεν είχαμε ιδέα πόσο θα σήμαινε για όλους μας».

Αντανακλώντας στοργικά τις οικογενειακές αναμνήσεις που μοιράστηκαν με τον Bo, η Michelle σημείωσε ότι η πανδημία τους επανένωσε ξανά. 

«Τον περασμένο χρόνο, με όλους πίσω στο σπίτι κατά τη διάρκεια της πανδημίας, κανείς δεν ήταν πιο ευτυχισμένος από τον Bo», είπε. 

«Όλοι οι άνθρωποι του ήταν κάτω από μια στέγη και πάλι, όπως την ημέρα που τον πήραμε. Θα είμαι πάντα ευγνώμων που ο Bo και τα κορίτσια πέρασαν τόσο πολύ χρόνο μαζί στο τέλος».

Η Michelle πρόσθεσε ότι είναι «ευγνώμων που έζησε μια τόσο χαρούμενη ζωή γεμάτη αγκαλιές και παιχνίδια», ενώ υπέγραψε το μήνυμά της από Michelle, Barack, Malia, Sasha και Sunny, το δεύτερο σκύλο της οικογένειας από το 2013.

Δείτε ακόμη: Barack & Michelle Obama: Οι αγαπημένες μας στιγμές τους

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.