CELEBRITIES

Σταρ του TikTok αναδημιουργεί το θρυλικό χτένισμα της Diana και είναι ολόιδια


The Jennettes

10 Μαΐου 2021

Σταρ του TikTok αναδημιουργεί το θρυλικό χτένισμα της Diana και είναι ολόιδια
Σταρ του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, TikTok, ανέβασε σε βίντεο την αναδημιουργία του εμβληματικού χτενίσματος της Lady D και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

Σταρ του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, TikTok, ανέβασε σε βίντεο την αναδημιουργία του εμβληματικού χτενίσματος της Lady D και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

Η αείμνηστη πριγκίπισσα Diana ήταν γνωστή για το εκπληκτικά ξανθά μαλλιά της, τα οποία ήταν πάντα χτενισμένα στην τελειότητα. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνεχίζει να επηρεάζει τις τάσεις της μόδας και της ομορφιάς σχεδόν δύο δεκαετίες μετά από το τραγικό της δυστύχημα.

Η μητέρα του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry σίγουρα έκανε μοντέρνα τα κοντά μαλλιά και ήταν πάντα η έμπνευση πίσω από τις τάσεις στις δεκαετίες του '70 και του '80.

Τόσο πολύ, που ένα αστέρι του TikTok από την Ολλανδία, η Rose Nora Anna (@70srose) αναδημιουργεί εμβληματικές τάσεις για τα χτενίσματα της δεκαετίας του '70, και πρόσφατα έγινε viral όταν το βίντεο της, έφερε μια ασυνήθιστη ομοιότητα με την πριγκίπισσα.

Χρησιμοποιώντας μια ηλεκτρική βούρτσα, η Rose αντέγραψε το χτένισμα της Diana, σύμφωνα με ένα άρθρο κομμωτικής από το 1981 που έγραφε: «Κούρεμα Lady Diana: Δείξτε το σκίτσο μας στον κομμωτή σας!».

Λαμβάνοντας υπόψη τα σχόλια, που έδιναν συγχαρητήρια για την ομοιότητα, χιλιάδες έγραψαν ότι η Rose μοιάζει πιο πολύ και από την πρωταγωνίστρια του The Crown που υποδύθηκε την Diana, Emma Corrin.

Ένα όχι τόσο γνωστό γεγονός για την πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι ότι δεν ήθελε πραγματικά να γνωρίζουν οι άνθρωποι πότε έκοβε τα μαλλιά της. Οι θαυμαστές είχαν τόσο εμμονή με τα μαλλιά της, που τα έκοβε κρυφά κάθε λίγες εβδομάδες.

Ο έμπιστος κομμωτής της, Richard Dalton, κάποτε έδωσε μια σπάνια συνέντευξη με το περιοδικό Town & Country και εξήγησε: «Ό,τι κι αν έκανα στα μαλλιά της, γινόταν πάντα θέμα στα εξώφυλλα περιοδικών».

jenny.gr

Εξαιτίας αυτού, η πριγκίπισσα πάντα ανησυχούσε ότι μια δραστική αλλαγή θα «βομβάρδιζε» τις ειδήσεις, οπότε ο Richard αποκαλύπτει ότι «έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να κόβουμε πολύ λίγο μαλλί κάθε φορά, κατά τη διάρκεια πολλών εβδομάδων».

Δείτε ακόμη: Diana: Η πριγκίπισσα που ανέδειξε το natural makeup look

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.