CELEBRITIES

Taylor Swift: Θα γίνει η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το βραβείο Global Icon στα BRIT Awards


The Jennettes

10 Μαΐου 2021

Taylor Swift: Θα γίνει η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το βραβείο Global Icon στα BRIT Awards
Η τραγουδίστρια-τραγουδοποιός αναγνωρίστηκε για την «τεράστια προσφορά της στη μουσική σε όλο τον κόσμο και το απίστευτο ρεπερτόριο».

Η τραγουδίστρια-τραγουδοποιός αναγνωρίστηκε για την «τεράστια προσφορά της στη μουσική σε όλο τον κόσμο και το απίστευτο ρεπερτόριο».

Η ποπ σταρ Taylor Swift πρόκειται να γίνει η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης που θα παραλάβει το βραβείο Global Icon στα Brits την Τρίτη. Θα είναι επίσης η πρώτη μη Βρετανίδα αποδέκτης του βραβείου, το οποίο οι Βρετανοί χαρακτηρίζουν ως την υψηλότερη τιμή τους.

Μόνο άλλοι τρεις καλλιτέχνες ονομάστηκαν Brits Icons - Ο Sir Elton John, ο David Bowie και ο Robbie Williams.

Η Swift δεν αναμένεται να τραγουδήσει στην τελετή, η οποία θα πραγματοποιηθεί με κοινό ως μέρος του κυβερνητικού πιλοτικού προγράμματος για ζωντανές εκδηλώσεις.

Περίπου 4.000 άτομα θα παρευρεθούν στην παράσταση στο στάδιο O2 του Λονδίνου - περίπου το ένα πέμπτο της χωρητικότητας του χώρου. Περισσότερα από τα μισά εισιτήρια έχουν δοθεί σε εργαζόμενους της πρώτης γραμμής από το μεγαλύτερο μέρος του Λονδίνου.

jenny.gr

Οικοδεσπότης θα είναι για τέταρτη φορά ο Jack Whitehall, ενώ η παράσταση θα ανοίξει με μια ερμηνεία από τους Coldplay. Άλλοι ερμηνευτές το βράδυ θα είναι οι Dua Lipa, The Weeknd, Olivia Rodgrigo και Headie One.

Ο Rag 'n' Bone Man θα ερμηνεύσει επίσης το τελευταίο του single, Anywhere Away From Here, συνοδευόμενος από τους Lewisham και Greenwich NHS Trust Choir. 

Η Taylor Swift θα μπορούσε να φύγει με δύο βραβεία το βράδυ. Είναι επίσης υποψήφια για το βραβείο International Female Solo Artist, ένα βραβείο που κέρδισε στο παρελθόν το 2015. Ο ανταγωνισμός της σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνει την Ariana Grande, την Billie Eilish, την Cardi B και τη Miley Cyrus.

jenny.gr

Ανακοινώνοντας το βραβείο Global Icon της, οι Βρετανοί είπαν: «Η καριέρα της Taylor είναι απαράμιλλη και η μουσική και η επιρροή της αντηχούν σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Χρησιμοποίησε την πλατφόρμα της για να επισημάνει πολλά θέματα παγκοσμίως και πρόσφατα επικροτήθηκε για το έργο της που προωθεί την αποδοχή της κοινότητας LGBTQ».

Η σταρ πέτυχε πρόσφατα τον έβδομο νούμερο ένα δίσκο της στο Ηνωμένο Βασίλειο, με μια εκ νέου έκδοση του πρώτου άλμπουμ της, Fearless, ενώ σύμφωνα με την Επίσημη Εταιρεία Διαγραμμάτων, είναι η καλλιτέχνης με τις υψηλότερες πωλήσεις της χρονιάς στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Δείτε ακόμη: Τα κόκκινα χείλη της Taylor είναι απλά εντυπωσιακά

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.