CELEBRITIES

Meghan Markle-Harry: Το σημαντικό δώρο προς τιμήν του Archie σε οικογένειες που δραπετεύουν από την ενδοοικογενειακή βία


The Jennettes

11 Μαΐου 2021

Meghan Markle-Harry: Το σημαντικό δώρο προς τιμήν του Archie σε οικογένειες που δραπετεύουν από την ενδοοικογενειακή βία
Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry γιόρτασαν τα γενέθλια του Archie, βοηθώντας οικογένειες που έχουν ανάγκη από την άλλη πλευρά του κόσμου.

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry γιόρτασαν τα γενέθλια του Archie, βοηθώντας οικογένειες που έχουν ανάγκη. 

Η κοινωνική επιχείρηση Make Give Live που εδρεύει στη Νέα Ζηλανδία αποκάλυψε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης την Κυριακή ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex δώρισαν 200 σκουφάκια για την πρωτοβουλία «I Got Your Back Pack», ως δώρο γενεθλίων του γιου τους, ο οποίος έγινε 2 ετών, νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα.

Σε ένα βίντεο με τίτλο, «Το δώρο γενεθλίων του Archie στα παιδιά στη NZ», η ιδρύτρια του Make Give Live, Claire Conza, εξήγησε πως τα σκουφάκια θα γίνονταν μέρος ενός σακιδίου, το οποίο παρέχει μια σειρά βασικών αντικειμένων σε μητέρες και παιδιά που δραπετεύουν από την ενδοοικογενειακή βία.

«Σας ευχαριστώ Harry & Meghan, Δούκα και Δούκισσα του Sussex, και φυσικά Archie, για τη γενναιόδωρη δωρεά αυτών των 200 σκούφων στους φίλους σας στην άλλη πλευρά του κόσμου, στη Νέα Ζηλανδία», δημοσίευσε το Make Give Live μαζί με ένα βίντεο.

Στη συνέχεια, η κοινωνική επιχείρηση υπέγραψε μια ευχή γενεθλίων στον γιο της Meghan και του Harry, λέγοντας απλά: «Happy Birthday, Archie🎈»

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Meghan και Harry έκαναν δωρεά στο Make Give Live. Ο Δούκας και η Δούκισσα παρήγγειλαν 100 σκουφάκια από την κοινωνική επιχείρηση τον Δεκέμβριο του 2020, τα οποία διπλασιάστηκαν σε 200 καπέλα μέσω του «buy one, give one» πρόγραμμα του οργανισμού.

«Είπαν ότι ήθελαν να βοηθήσουν τα μέλη μας να συνεχίσουν να απολαμβάνουν να δημιουργούν, να συνδέονται και να υποστηρίζουν το ένα το άλλο, το οποίο δεν ήταν ποτέ τόσο σημαντικό όσο τώρα», έγραψε το Make Give Live στο Instagram λίγο αργότερα.

Τον Ιανουάριο του 2020, οι βασιλείς μοιράστηκαν επίσης μια εξαιρετικά σπάνια φωτογραφία του Archie που φοράει ένα από τα πλεκτά σκουφάκια του οργανισμού, ενώ η Meghan έλαβε ένα αντικείμενο από την συλλογή με τα καπέλα τους, κατά την επίσκεψη του ζευγαριού στη Νέα Ζηλανδία τον Οκτώβριο του 2018.

Κατάλληλα, το Make Give Live αποκάλυψε τα νέα για τη δωρεά της Meghan και του Harry την Ημέρα της Μητέρας, η οποία γιορτάζεται επίσης στη Νέα Ζηλανδία στις 9 Μαΐου.

Η μέρα ήταν εξαιρετικά ξεχωριστή για την Meghan φέτος, καθώς ο Δούκας και η Δούκισσα περιμένουν ένα κοριτσάκι αυτό το καλοκαίρι, το οποίο θα είναι η μικρή αδερφή του Archie.

Την Κυριακή, η Meghan γιόρτασε επίσης την ημέρα πιο κοντά στο σπίτι, τιμώντας το έργο μιας τοπικής φιλανθρωπικής οργάνωσης στην πολιτεία της Καλιφόρνια.

«Προς τιμήν της Ημέρας της Μητέρας, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan αναγνωρίζουν το έργο του Harvest Home, ενός οργανισμού με έδρα το Λος Άντζελες που βοηθά τις μέλλουσες μητέρες που είναι άστεγες», έγραφε μια δήλωση στην ιστοσελίδα του Archewell Foundation την Κυριακή.

«Μέσω του Archewell Foundation, η αποστολή του Δούκα και της Δούκισσας είναι να επιδείξει συμπόνια στη δράση, να πυροδοτήσει υποστηρικτικές και συνδεδεμένες κοινότητες και να οικοδομήσει ένα πιο δίκαιο μέλλον. Στόχος τους είναι να διασφαλίσουν ότι όλοι οι γονείς, έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται για να μεγαλώσουν τις οικογένειες τους», συνέχισε η δήλωση.

Δείτε ακόμη: 9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.