CELEBRITIES

Πρίγκιπας Harry: Μιλάει για τον τρόπο ανατροφής του και για τις «δυσκολίες» της βασιλικής ζωής σε νέα συνέντευξη


The Jennettes

14 Μαΐου 2021

Πρίγκιπας Harry: Μιλάει για τον τρόπο ανατροφής του και για τις «δυσκολίες» της βασιλικής ζωής σε νέα συνέντευξη
Η νέα συνέντευξη δείχνει τον πρίγκιπας να είναι απροσδόκητα ανοιχτός για το παρελθόν του, σε συνομιλία με τον ηθοποιό και podcaster Dax Shepard, μιλώντας για τα πάντα, από τα «άγρια» νιάτα του έως τις δυσκολίες της ανατροφής στη δημοσιότητα ως βασιλικό μέλος.

Ο πρίγκιπας Harry πραγματοποίησε μια ακόμη εξαιρετικά ειλικρινή συνέντευξη!

Η νέα συνέντευξη δείχνει τον πρίγκιπα να είναι απροσδόκητα ειλικρινής και ανοιχτός για το παρελθόν του, σε συνομιλία με τον ηθοποιό και podcaster, Dax Shepard, μιλώντας για τα πάντα, από τα «άγρια» νιάτα του έως τις δυσκολίες της ανατροφής στη δημοσιότητα ως βασιλικό μέλος.

Είναι η πρώτη συνέντευξη που είχε ο Harry από την αποκαλυπτική συνέντευξη με την Oprah, αλλά το άγχος εκείνης της συνέντευξης ευτυχώς δεν εμπόδισε τον Δούκα να είναι ανοιχτός ώστε να μιλήσει για τη ζωή του.

jenny.gr

Συζήτησε τους βασικούς λόγους για την «ατίθαση» συμπεριφορά του στο παρελθόν, συνδέοντάς τη με ένα μη διαχειρίσιμο ψυχικό τραύμα - κάτι που ο Shepard, ο οποίος μίλησε για τον προσωπικό του αγώνα με τον εθισμό, μπορούσε να συσχετίσει.

«Κοίτα πόσοι άλλοι άνθρωποι το κάνουν επίσης», είπε. «Δεν θα το είχαν συνειδητοποιήσει εκείνη τη στιγμή. Σίγουρα δεν είχα την επίγνωση όταν ήμουν ατίθασος. Δεν σκεφτόμουν τον λόγο που το κάνω αυτό. Έλεγα "γιατί, όχι; Είμαι στα 20 μου. Αυτό πρέπει να κάνω, έτσι δεν είναι;"».

«Η βασιλική ζωή είναι σαν να είσαι σε ζωολογικό κήπο»

Αυτός ο συναισθηματικός αγώνας ήταν κυρίως λόγω του γεγονότος ότι ο Harry και η οικογένειά του ζουν κάτω από συνεχές μικροσκόπιο. Για τον Δούκα, το να παρακολουθεί κανείς συνεχώς τον κόσμο του ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που αντιμετωπίζει ως βασιλικός.

«Είναι ένας συνδυασμός μεταξύ του The Truman Show και του να είσαι σε ζωολογικό κήπο», είπε. «Το μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα ήταν ότι με το να γεννιέσαι σε αυτό, είναι σαν να κληρονομείς και τον κίνδυνο που συνοδεύει. Κληρονομείς κάθε στοιχείο του χωρίς επιλογή και λόγω του τρόπου με τον οποίο τα μέσα ενημέρωσης του Ηνωμένου Βασιλείου αισθάνονται ιδιοκτησία προς εσένα».

jenny.gr

Ο τρόπος ανατροφής του

Ο Δούκας του Sussex φάνηκε να επικρίνει τον τρόπο που τον μεγάλωσε ο πρίγκιπας Κάρολος, συζητώντας τον «γενετικό πόνο και την ταλαιπωρία» στη βασιλική οικογένεια και τονίζοντας ότι ήθελε να «σπάσει τον κύκλο» για τα παιδιά του.

Συζητώντας την παιδική του ηλικία, ο Harry είπε: «Δεν υπάρχει καμία ευθύνη. Δεν νομίζω ότι πρέπει να δείχνουμε το δάχτυλό μας ή να κατηγορούμε κανέναν, αλλά σίγουρα όταν πρόκειται για γονείς, εάν έχω βιώσει κάποια μορφή ταλαιπωρίας λόγω του πόνου που ίσως υπέφεραν ο πατέρας μου ή οι γονείς μου, θα σιγουρευτώ ότι θα σπάσω αυτόν τον κύκλο, ώστε να μην τον περάσω στα παιδιά μου».

«Ξαφνικά άρχισα να τα συνθέτω όλα και να σκέφτομαι τις εμπειρίες του, εκεί που πήγε σχολείο, αυτά που συνέβησαν, για τη ζωή του, ξέρω επίσης ότι συνδέεται με τους γονείς του, έτσι σημαίνει ότι με αντιμετώπισε με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε, οπότε πώς μπορώ να το αλλάξω αυτό για τα δικά μου παιδιά;», είπε.

«Και έτσι μετακόμισα ολόκληρη την οικογένειά μου στις ΗΠΑ, αυτό δεν ήταν το σχέδιο, αλλά μερικές φορές πρέπει να πάρεις αποφάσεις και να βάλεις την οικογένειά σου και την ψυχική σου υγεία πρώτα».

jenny.gr

Η στήριξη της Meghan Markle και η ψυχοθεραπεία

Ο Harry είπε επίσης πως ξεκίνησε τη θεραπεία μετά από μια συνομιλία με τη σύζυγό του, Meghan, η οποία «τον κατάλαβε αμέσως». «Μπορούσε να καταλάβει ότι πονάω και ότι κάποια από τα πράγματα που ήταν εκτός ελέγχου, θα με έκαναν πολύ θυμωμένο».

Είπε ότι η θεραπεία τον βοήθησε να «βγάλει το κεφάλι του από την άμμο» και τον έκανε να συνειδητοποιήσει ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσει την προνομιακή του θέση για να βοηθήσει και άλλους.

Καθώς κυκλοφόρησε το podcast, σύμφωνα με πληροφορίες, το Madame Tussauds μετακίνησε τα κέρινα ομοιώματα του Harry και της Meghan μακριά από άλλα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας και τα έβαλε στη ζώνη του Χόλυγουντ, μαζί με τα ομοιώματα άλλων διασημοτήτων.

Δείτε ακόμη: 9 ασυνήθιστες παραδόσεις για τα μωρά της βασιλικής οικογένειας που δεν γνωρίζαμε πως υπάρχουν 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.