CELEBRITIES

Kamala Harris: To γλυκό μήνυμα για την αποφοίτηση της θετής της κόρης


The Jennettes

17 Μαΐου 2021

Kamala Harris: To γλυκό μήνυμα για την αποφοίτηση της θετής της κόρης
Kamala Harris: To γλυκό μήνυμα για την αποφοίτηση της θετής της κόρης

H αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Kamala Harris, θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της την χαρά που έχει για την 21χρονη κόρη της, Ella. Ανέβασε λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία με την θετή της κόρη, η οποία αποφοίτησε από το κολέγιο.

H περήφανη μαμά έγραψε ένα γλυκό μήνυμα στη λεζάντα της φωτογραφίας: "Συγχαρητήρια στην κόρη μας, Ella για την αποφοίτησή της. Είμαι τόσο περήφανη για σένα. Συνέχισε να ονειρεύεσαι με φιλοδοξία και θα μπορέσεις να τα πετύχεις όλα. Σε αγαπώ Momala"

H κόρη της επέλεξε να σπουδάσει σχέδιο μόδας και η Kamala στις συνεντεύξεις της, αναφέρει πόσο της αρέσει αυτή της η επιλογή. Η ίδια έχει πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά του συζύγου της, Douglas Emhoff, ενώ σε συνέντευξη είχε αναφέρει ότι "τα παιδιά μου δεν με αποκαλούν μητριά, με φωνάζουν Momala. Είμαστε μια πολύ μοντέρνα οικογένεια".

Η κόρη της, Ella είναι 21 ετών και εκτός από τις σπουδές της, έχει ξεκινήσει την καριέρα της στο modeling και όλα δείχνουν ότι θα έχει μια λαμπρή πορεία. Μάλιστα, την ημέρα της ορκωμοσίας του προέδρου Joe Biden, είχε φορέσει ένα φόρεμα που είχε σχεδιάσει η ίδια με τη βοήθεια της Batsheva Hay.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.