CELEBRITIES

Hilaria Baldwin: Η «τρομακτική» αλλεργική αντίδραση του οκτώ μηνών γιου της


The Jennettes

17 Μαΐου 2021

Hilaria Baldwin: Η «τρομακτική» αλλεργική αντίδραση του οκτώ μηνών γιου της

Η Hilaria Baldwin μίλησε για την «τρομακτική» αλλεργική αντίδραση του οκτώ μηνών γιου της, του Eduardo, που τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Το Σάββατο, η Baldwin, που είναι μητέρα άλλων πέντε παιδιών, μοιράστηκε μια φωτογραφία της, φορώντας ένα πουλόβερ που ήταν καλυμμένο με λεκέδες από τον εμετό του γιου της, ενώ τον κρατούσε στην αγκαλιά της.

«Είχαμε μια τρομακτική εμπειρία όπου ο Edu είχε αλλεργική αντίδραση. Δεν ξέρω σε τι ακόμα, αλλά ήταν μία από αυτές τις φρικτές στιγμές που φοβάται ένας γονέας», έγραψε στη λεζάντα.

Η 37χρονη, που είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Alec Baldwin, συνέχισε, λέγοντας ότι κανένα από τα άλλα πέντε παιδιά της δεν είχε αλλεργίες.

«Τα παιδιά μου δεν έχουν αλλεργίες, οπότε αυτή ήταν η πρώτη. Δεν έχει σημασία πόσα παιδιά έχεις, υπάρχουν πάντα στιγμές που μας συγκλονίζουν, καθώς δεν υπάρχει τρόπος να προετοιμαστούμε».

Η Baldwin εξήγησε ότι ο γιος της έχει πλέον αναρρώσει και ευχαρίστησε την ομάδα του ιατρικού προσωπικού που εργάστηκε γι’αυτό. Ακόμα εξήγησε πόσο σημαντικό ήταν να μεταφερθεί άμεσα ο γιος της στο νοσοκομείο και προσέφερε συμβουλές στους γονείς που μπορεί να βρεθούν σε παρόμοια κατάσταση.

«Μου είπαν ότι η εγκαιρότητα σε αυτήν την κατάσταση είναι το κλειδί .. μην περιμένετε να δείτε αν θα βελτιωθεί. Εάν βρεθείτε σε αυτήν την κατάσταση, απλώς πηγαίντε και ζητήστε βοήθεια. Σε αγαπώ, μωρό μου ... η μαμά σε αγαπάει τόσο».
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.