CELEBRITIES

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι μυστικά κρύβει η τσάντα της


The Jennettes

18 Μαΐου 2021

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι μυστικά κρύβει η τσάντα της
Μια κλασική μαύρη τσάντα είναι το αξεσουάρ που δεν λείπει από καμία εμφάνιση της Βασίλισσας Ελισάβετ και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και πολυσυζητημένα αξεσουάρ της. Σπάνια, ίσως και ποτέ, δεν έχει εμφανιστεί δημόσια χωρίς αυτήν και τη μεταφέρει τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Μια κλασική μαύρη τσάντα είναι το αξεσουάρ που δεν λείπει από καμία εμφάνιση της Βασίλισσας Ελισάβετ και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και πολυσυζητημένα αξεσουάρ της. Σπάνια, ίσως και ποτέ, δεν έχει εμφανιστεί δημόσια χωρίς αυτήν και τη μεταφέρει τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Η τσάντα αυτή είναι μια handle bag από τη Launer, μια βρετανική πολυτελής μάρκα τσαντών και δερμάτινων ειδών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βασίλισσα έχει περισσότερες από 200 τσάντες Launer και σύμφωνα με το «Town & Country», οι αγαπημένες της είναι «η μαύρη δερμάτινη Royale, η δερμάτινη και με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Traviata και μια τρίτη ειδικά σχεδιασμένη γι’αυτήν τσάντα».

Αλλά τι ακριβώς υπάρχει μέσα σε αυτήν την τσάντα είναι ένα μυστήριο. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι η Βασίλισσα μπορεί να χρειαστεί να κουβαλήσει ένα πορτοφόλι, κλειδιά ή το προσωπικό της τηλέφωνο, πόσο μάλλον άλλα χαρακτηριστικά πράγματα που μπορούμε να βρούμε σε μία τσάντα, όπως χαρτομάντηλα ή κέρματα. 

Αλλά η τσάντα της δεν επιτελεί καθαρά ενδυματολογικούς σκοπούς. Ας ρίξουμε μια ματιά στα μυστικά που κρύβει η τσάντα της Βασίλισσας. 

Μπορεί να εκπλαγείτε από το τι πραγματικά κουβαλά η Βασίλισσα στην τσάντα της. Σύμφωνα με τον Phil Dampier, συγγραφέα του «What is in the Queen's handbag: And other royal secrets», έχει διάφορα πράγματα μέσα, συμπεριλαμβανομένων λιχουδιών για τα σκυλιά της.

Ο κύριος Dampier είπε στο «Hello!» το 2016 ο ότι η μονάρχης έχει στην τσάντα της λιχουδιές για τα αγαπημένα της corgis, μερικές φορές ένα σταυρόλεξο που κόβει από μια εφημερίδα ένας υπηρέτης σε περίπτωση που έχει χρόνο να σκοτώσει, έναν μικρό σουγιά, ένα ημερολόγιο και μια μικρή κάμερα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κάμερα χρησιμοποιείται από τη Βασίλισσα για να τραβήξει φωτογραφίες με προέδρους και άλλους VIP που την επισκέπτονται. 

Η Βασίλισσα φωτογραφήθηκε επίσης να βγάζει ένα ζευγάρι γυαλιά από την τσάντα της, ενώ σύμφωνα με διάφορες πηγές, λέγεται επίσης ότι περιέχει παστίλιες μέντας, μία πέννα, μια μεταλλική θήκη μακιγιάζ, δώρο από τον Πρίγκιπα Φίλιππο και ένα γούρι καλής τύχης, με μικροσκοπικά σκυλιά, άλογα και σέλες και φυσικά αρκετές οικογενειακές φωτογραφίες.

Η βασιλική βιογράφος Sally Bedell Smith, η οποία έγραψε το «Elizabeth the Queen: The Woman Behind The Throne», ισχυρίστηκε επίσης ότι η τσάντα περιέχει ένα φορητό γάντζο που χρησιμοποιείται για να την κρεμάει κάτω από τραπέζια, καθώς και πιο κοινά αντικείμενα όπως ένα καθρέφτης και κραγιόν. Η Μεγαλειότητά της εξάλλου, έχει καταγραφεί δημόσια να βγάζει το κραγιόν από την τσάντα της και να το εφαρμόζει ξανά.

Επίσης, είπε ότι η Βασίλισσα φέρει πάντα ένα χαρτονόμισμα 5 £ για δωρεά στο εκκλησιαστικό παγκάρι τις Κυριακές, ενώ σύμφωνα με την κ. Bedell Smith, η μονάρχης αυξάνει περιστασιακά τη δωρεά της σε 10 £, το οποίο είναι και το υψηλότερο ποσό που θα δώσει.

Ωστόσο, η Βασίλισσα δεν μεταφέρει είδη πρώτης ανάγκης όπως επιπλέον ζευγάρια γάντια, βελόνες, κλωστή και παραμάνες, καθώς αυτά τα αντικείμενα μεταφέρονται από την κυρία επί των τιμών της, λέει η κ. Bedell Smith.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, η εταιρεία Launer προμηθεύει την μονάρχη με τσάντες από το 1968, πράγμα που σημαίνει ότι η μάρκα είναι στην κατάλληλη θέση να αποκαλύψει πληροφορίες σχετικά με αυτή. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Launer, Gerald Bodmer, δήλωσε το 2018 ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει πάντα μαζί της μια τσάντα γιατί «δεν νιώθει πλήρως ντυμένη χωρίς την τσάντα της», ενώ πρόσθεσε στην ίδια συνέντευξη ότι η Αυτού Μεγαλειότητα είναι σαφής για αυτό που της αρέσει ή δεν της αρέσει σε μια τσάντα.

Τέλος, έχει αναφερθεί ότι η τσάντα χρησιμοποιείται επίσης για την αποστολή διακριτικών σημάτων στο προσωπικό της Βασίλισσας. Σύμφωνα με την Telegraph, εάν η Αυτού Μεγαλειότητα τοποθετήσει την τσάντα της στο τραπέζι του δείπνου, το προσωπικό θα το θεωρήσει ως ένδειξη ότι θέλει να τελειώσει η εκδήλωση στα επόμενα πέντε λεπτά. Εάν την τοποθετήσει στο πάτωμα, αυτό σημαίνει ότι απολαμβάνει οποιαδήποτε συνομιλία αυτή τη στιγμή κάνει και θέλει να σωθεί από την κυρία επί των τιμών της.
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.