CELEBRITIES

Πριγκίπισσα Beatrice: Περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Edoardo Mozzi


The Jennettes

19 Μαΐου 2021

Πριγκίπισσα Beatrice: Περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Edoardo Mozzi
Η πριγκίπισσα Beatrice είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Edoardo Mapelli Mozzi το φθινόπωρο, ανακοίνωσε το Buckingham Palace.

Το μωρό θα είναι το 12ο δισεγγονάκι της βασίλισσας!

Η πριγκίπισσα Beatrice είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Edoardo Mapelli Mozzi το φθινόπωρο, ανακοίνωσε το Buckingham Palace.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του περασμένου έτους σε μια μυστική τελετή στην οποία παρευρέθηκε η βασίλισσα στο All Saints Chapel, στο Windsor Great Park, ενώ τα πλάνα για μια μεγάλη τελετή ακυρώθηκαν λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας.

Μια δήλωση από το Παλάτι του Buckingham ανέφερε: «Η πριγκίπισσα Beatrice και ο κ. Edoardo Mapelli Mozzi είναι πολύ ευτυχείς να ανακοινώσουν ότι περιμένουν ένα μωρό το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους. Η Βασίλισσα έχει ενημερωθεί και οι δύο οικογένειες είναι ενθουσιασμένες με τα νέα».

Ο Mapelli Mozzi, ο 37χρονος κτηματομεσίτης, έχει έναν νεαρό γιο γνωστό ως Wolfie με τον πρώην αρραβωνιαστικιά του, οπότε η Beatrice είναι ήδη η μητριά του. Έγινε επίσης θεία για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο, όταν η αδερφή της, πριγκίπισσα Eugenie, γέννησε ένα αγοράκι που ονομάστηκε August.

Ο γιος ή η κόρη της Beatrice θα είναι στην 11η σειρά για το θρόνο, ενώ η ίδια η πριγκίπισσα θα μετακινηθεί από την 9η έως τη 10η σειρά μετά την άφιξη του δεύτερου παιδιού των Meghan και Harry.

Τελευταία εμφανίστηκε δημόσια στην κηδεία του παππού της, Πρίγκιπα Φιλίππου, καθώς οι βασιλείς συγκεντρώθηκαν για μια κλειστή τελετή υπό πανδημικούς περιορισμούς.

Η πριγκίπισσα, που δεν είναι βασιλικό μέλος πλήρους απασχόλησης, είναι αντιπρόεδρος εταιρικών σχέσεων και στρατηγικής στο Afiniti, μια εταιρεία λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης.

Είναι επίσης προστάτης μιας σειράς φιλανθρωπικών οργανώσεων, όπως το Forget Me Not Children Hospice, το Teenage Cancer Trust και το Helen Arkell Dyslexia Center.

Δείτε ακόμη: 9 ασυνήθιστες παραδόσεις για τα μωρά της βασιλικής οικογένειας που δεν γνωρίζαμε πως υπάρχουν

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.