CELEBRITIES

Salma Hayek: Αποκάλυψε τη σχεδόν μοιραία μάχη της με την Covid-19


The Jennettes

20 Μαΐου 2021

Salma Hayek: Αποκάλυψε τη σχεδόν μοιραία μάχη της με την Covid-19
Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι είπε στους γιατρούς ότι «θα προτιμούσε να πεθάνει στο σπίτι» παρά να πάει στο νοσοκομείο για θεραπεία.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι είπε στους γιατρούς ότι «θα προτιμούσε να πεθάνει στο σπίτι» παρά να πάει στο νοσοκομείο για θεραπεία.

Η Salma Hayek αποκάλυψε ότι έδωσε μεγάλη μάχη με την COVID-19 στις αρχές της πανδημίας. Η ηθοποιός είπε στο περιοδικό Variety ότι ο γιατρός της «την παρακάλεσε να πάει στο νοσοκομείο» γιατί ήταν σε πολύ «άσχημη κατάσταση», αλλά είχε αρνηθεί.

«Είπα "όχι, ευχαριστώ, προτιμώ να πεθάνω στο σπίτι"», εξήγησε.

Η 54χρονη πέρασε περίπου επτά εβδομάδες απομονωμένη σε ένα δωμάτιο στο σπίτι της στο Λονδίνο, το οποίο μοιράζεται με τον άνδρα και την έφηβη κόρη της. Της δόθηκε οξυγόνο και είπε ότι δεν έχει ακόμη αναρρώσει πλήρως από τις συνέπειες της σχεδόν θανάσιμης εμπειρίας της.

Επιστρέφοντας στη δουλειά για να γυρίσει την επερχόμενη ταινία House of Gucci, είπε ότι ήταν η «τέλεια δουλειά για να επιστρέψει».

Σήμερα, η ηθοποιός είναι πολύ καλύτερα, αν και λέει ότι εξακολουθεί να έχει ακόμη έντονη κόπωση. 

jenny.gr

Η Hayek συγκαταλέγεται ανάμεσα σε πολλές διασημότητες που έχουν αποκαλύψει ότι νόσησαν από κορωνοϊό τον τελευταίο χρόνο, αν και πολλοί δήλωσαν ότι είχαν βιώσει μόνο ήπια συμπτώματα.

Η Gwyneth Paltrow είπε ότι κόλλησε τον ιό «νωρίς» και είχε «κόπωση και εξάντληση».

Άλλοι, συμπεριλαμβανομένων των Dwayne Johnson, Neil Patrick Harris και Ellen De Generes, δήλωσαν επίσης ότι είχαν προσβληθεί από τον ιό, ενώ η πρώην κριτής του X Factor, Sharon Osbourne, δήλωσε ότι βρισκόταν στο νοσοκομείο για λίγο καιρό αφότου διαγνώστηκε θετική.

Δείτε ακόμη: Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της 53χρονης Salma Hayek σε 10 φωτογραφίες χωρίς makeup

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.