CELEBRITIES

Emma Stone: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στην πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννηση του παιδιού της


The Jennettes

20 Μαΐου 2021

Emma Stone: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στην πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννηση του παιδιού της

Η ηθοποιός και νέα μαμά παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, Cruella.

Περπατώντας στο κόκκινο χαλί, έμοιαζε σαν να πήρε κάποια έμπνευση από τον χαρακτήρα της στην ταινία, την Cruella de Vill, με μια μαύρη, λευκή και κόκκινη εμφάνιση.

Η ηθοποιός φορούσε ένα μαύρο κοστούμι Louis Vuitton σε συνδυασμό με μια λευκή μπλούζα με κουμπιά. Συνόδευσε την εμφάνισή της με κόκκινο πορτοφόλι και κοσμήματα από την ίδια high fashion μάρκα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bloom. (@bloom_news)

Η εμφάνιση της Emma είναι η πρώτη από τότε που υποδέχτηκε το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Dave McCary, τον Μάρτιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2020.

«Η Emma και ο Dave έχουν έναν υπέροχο γάμο και οι δύο ήθελαν ένα παιδί», ανέφερε μια πηγή στο παρελθόν για τη χαρά του ζευγαριού. «Είναι ένα πολύ προσγειωμένο ζευγάρι και ήταν έτοιμοι για μια οικογένεια».

Η Stone γνώρισε για πρώτη φορά τον McCary, 35 ετών, στο Saturday Night Live όταν το παρουσίασε το 2016 και συνεργάστηκαν σε ένα μαγνητοσκοπημένο σκίτσο με τίτλο «Wells for Boys».

«Η Emma είναι κοντά στην οικογένειά της και στους καλούς της φίλους, αλλά δεν είναι ο τύπος που επιδεικνύει την προσωπική της ζωή», τόνισε η πηγή. «Ο Dave το σέβεται αυτό και πιστεύει το ίδιο. Έχουν μια υπέροχη ζωή μαζί και αλληλοϋποστηρίζονται».

Η ίδια πηγή είπε επίσης ότι η Stone «αγκάλιασε» τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ως Cruella de Vil στην ταινία ως νέα, εργαζόμενη μαμά.

«Είναι επαγγελματίας που αγαπά τη δουλειά της. Αλλά αν κάποιος μπορεί να είναι καλός και στα δύο, αυτή είναι η Emma. Είναι ένα ταλαντούχο άτομο με κάθε τρόπο».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neomag (@info_neomag)

Αυτή ήταν επίσης μια από τις πρώτες μεγάλες πρεμιέρες του Χόλυγουντ που πραγματοποιήθηκε από την αρχή της πανδημίας Covid-19. Η Emma βρέθηκε με άλλα μέλη του καστ, συμπεριλαμβανομένων των Craig Gillespie και Kirby Howell-Baptist.

Δείτε ακόμη: To Beauty Evolution της Emma Stone

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS