CELEBRITIES

Emma Stone: Αποκαλύφθηκε το όνομα της κόρης της και έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνη


The Jennettes

25 Μαΐου 2021

Emma Stone: Αποκαλύφθηκε το όνομα της κόρης της και έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνη
Δύο μήνες έχουν περάσει από τότε που η ηθοποιός Emma Stone έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Ήρθε η ώρα λοιπόν να μάθουμε το όνομα της κόρης της, το οποίο όπως αποδεικνύεται έχει ιδιαίτερη σημασία για τις γυναίκες στην οικογένειά της.

Δύο μήνες έχουν περάσει από τότε που η ηθοποιός Emma Stone έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Ήρθε η ώρα λοιπόν να μάθουμε το όνομα της κόρης της, το οποίο όπως αποδεικνύεται έχει ιδιαίτερη σημασία για τις γυναίκες στην οικογένειά της.

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό γέννησης της μικρής, που δημοσιεύθηκε από το TMZ, η Stone και ο σύζυγός της Dave McCary ονόμασαν την κόρη τους Louise Jean McCary. Το μεσαίο όνομα της ηθοποιού είναι επίσης Jean, προς τιμήν της γιαγιάς της Jean Louise, δηλαδή μία αντιστροφή του ονόματος της κόρης της. 

Η Stone γέννησε το πρώτο της παιδί με τον McCary στις 13 Μαρτίου στην περιοχή του Λος Άντζελες. Η εγκυμοσύνη της έγινε γνωστή μόλις τρεις μήνες πριν, όταν το People ανακοίνωσε την είδηση  μετά την εμφάνιση φωτογραφιών της που κάνει πεζοπορία με έναν φίλο στα τέλη Δεκεμβρίου.

Το People ανακοίνωσε επίσης τα νέα για τον γάμο της ηθοποιού με τον McCary, σκηνοθέτη του Saturday Night Live, τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους. Η Stone και ο McCary συναντήθηκαν για πρώτη φορά όταν φιλοξενήθηκε στην εκπομπή το 2016 και την σκηνοθέτησε σε ένα μαγνητοσκοπημένο σκετς για το επεισόδιο.

Το ζευγάρι κατάφερε να διατηρήσει τη σχέση του σχετικά ιδιωτική έως ότου αποφάσισαν να τη δημοσιοποιήσουν στα βραβεία Screen Actors Guild του 2019, όπου η Stone ήταν υποψήφια για το ρόλο της στο «The Favorite». Τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε, ανακοινώνοντας τα χαρούμενα νέα στο Instagram με μια τρυφερή φωτογραφία και ένα emoji διπλής καρδιάς στην λεζάντα. 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.