CELEBRITIES

Brad Pitt: Ποια είναι η εντυπωσιακή γυναίκα που φαίνεται ότι έχει κλέψει την καρδιά του


The Jennettes

31 Μαΐου 2021

Brad Pitt: Ποια είναι η εντυπωσιακή γυναίκα που φαίνεται ότι έχει κλέψει την καρδιά του
Brad Pitt: Ποια είναι η τραγουδίστρια που του έχει κλέψει την καρδιά

Ο Brad Pitt βρίσκεται στη κορυφή της λίστας με τους πιο γοητευτικούς άντρες του Hollywood και η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια δεν έχει κάνει κάποια επίσημη εμφάνιση με κάποια σχέση του. Πολλοί τον θέλουν να είναι και πάλι με την πρώην αγαπημένη του, Jennifer Aniston αλλά και οι δυο τους με τον τρόπο τους διαψεύδουν ότι υπάρχει επανασύνδεση. 

Ο ταλαντούχος ηθοποιός δεν πέρασε καθόλου εύκολα με τον χωρισμό του από την Angelina Jolie αλλά πρόσφατα κατάφερε να κερδίσει την κοινή επιμέλεια των παιδιών του μετά από πολλές δικαστικές διαμάχες.

Φαίνεται λοιπόν, η προσωπική του ζωή να μπαίνει σε μία τάξη και τα ξένα δημοσιεύματα τον θέλουν να είναι ερωτευμένος μετά από πολύ καιρό. Ποια είναι λοιπόν η γυναίκα την οποία θέλει να κατακτήσει; Το όνομά της είναι Andra Day, είναι 36 ετών και είναι πολύ εντυπωσιακή. Ο 57χρονος την συνάντησε στα backstage των Oscar και δεν σταμάτησε να τη φλερτάρει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andra Day (@andradaymusic)

Οι πηγές αναφέρουν ότι ο Pitt την πολιορκεί εδώ και αρκετό καιρό καθώς μετά την συνάντησή τους στα βραβεία ένιωσε ότι υπάρχει χημεία ανάμεσά τους και μάλιστα αντάλλαξαν και τηλέφωνα. Τώρα μένει να δούμε αν αυτό θα είναι το νέο ειδύλλιο που θα μας απασχολήσει. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andra Day (@andradaymusic)

Κεντρική φωτογραφία: Splash Ideal Images

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.