CELEBRITIES

Matthew Perry: Aνακοίνωσε ότι χώρισε με την αρραβωνιαστικιά του, Molly Hurwitz


The Jennettes

2 Ιουνίου 2021

Matthew Perry: Aνακοίνωσε ότι χώρισε με την αρραβωνιαστικιά του, Molly Hurwitz
O Matthew Perry χώρισε με την αρραβωνιαστικιά του Molly Hurwitz

Ο Matthew Perry είναι από τα πρόσωπα των ημερών καθώς έπειτα από το πολυαναμενόμενο reunion των "Friends" μάς απασχολεί και πάλι, αλλά αυτή τη φορά με την προσωπική του ζωή. Ο ίδιος ανακοίνωσε τον χωρισμό του με την αρραβωνιαστικιά του, Molly Hurwitz.

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, ο ηθοποιός και η Molly που το επάγγελμά της είναι manager συγγραφέων, πήραν την απόφαση να διαλύσουν το γάμο τους καθώς υπήρχαν αρκετές διαφωνίες. Ο Perry αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του: "Τα πράγματα μερικές φορές δεν λειτουργούν και αυτή είναι μια τέτοια περίπτωση. Εύχομαι στη Molly τα καλύτερα”.

O 51χρονος ηθοποιός είχε ξεκινήσει την σχέση του με την 29χρονη Molly το 2018 και μάλιστα ήταν τόσο ερωτευμένοι που ο αρραβώνας δεν άργησε να έρθει το 2020. Ο Perry ήταν πολύ ενθουσιασμένος με τη σχέση του και είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις του ότι είναι πολύ τυχερός που γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του αλλά και την "καλύτερη γυναίκα στον πλανήτη".

Δυστυχώς όμως, δεν άργησε να έρθει ο ξαφνικός χωρισμός τους και μάλιστα λίγες μέρες μετά το reunion των "Friends", στο οποίο πολλοί fans παρατήρησαν ότι ο αγαπημένος ηθοποιός δεν ήταν τόσο καλά, ενώ αρκετά ήταν τα σχόλια στα social media που έγραφαν πως ανησυχούν για την υγεία του.

Φωτογραφία: Splash Ideal Images

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.