CELEBRITIES

Oprah Winfrey: Η ερώτηση 3 λέξεων που της κάνουν όλοι


The Jennettes

2 Ιουνίου 2021

Oprah Winfrey: Η ερώτηση 3 λέξεων που της κάνουν όλοι
Η Oprah Winfrey έχει πάρει συνέντευξη από πολλούς ανθρώπους. Έχει πάρει συνέντευξη από παγκόσμιους ηγέτες, διασημότητες, δισεκατομμυριούχους, κρατούμενους, θύματα κακοποίησης και πιο πρόσφατα από τον Πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle. Ένας από τους λόγους για τους οποίους έχει αναδειχθεί σε cultural icon είναι η ικανότητά της να συνδέεται με τους ανθρώπους και να αποσπά την ιστορία τους. Αν το σκεφτεί κανείς έχει επιτύχει κάτι το μοναδικό, καθώς έχει συναντηθεί και μιλήσει με ανθρώπους από σχεδόν κάθε δημογραφικό και κοινωνικοοικονομικό υπόβαθρο.

Η Oprah Winfrey έχει πάρει συνέντευξη από πολλούς ανθρώπους. Έχει πάρει συνέντευξη από παγκόσμιους ηγέτες, διασημότητες, δισεκατομμυριούχους, κρατουμένους, θύματα κακοποίησης και πιο πρόσφατα από τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους έχει αναδειχθεί σε cultural icon είναι η ικανότητά της να συνδέεται με τους ανθρώπους και να αποσπά την ιστορία τους. Αν το σκεφτεί κανείς έχει επιτύχει κάτι μοναδικό, καθώς έχει συναντηθεί και μιλήσει με ανθρώπους από σχεδόν κάθε δημογραφικό και κοινωνικοοικονομικό υπόβαθρο.

Και όμως, όπως αποκάλυψε η ίδια σε μια συνέντευξη το 2013 με τη Moira Forbes στη Σύνοδο Κορυφής του Forbes 400, καθένας από αυτούς τους ανθρώπους έχει κάτι κοινό. Η Winfrey λέει ότι όλοι οι άνθρωποι που παίρνει συνέντευξη, από παγκόσμιους ηγέτες, σε δολοφόνους, σε διασημότητες, έως την Beyoncé ρωτούν μία εκδοχή της ίδιας ερώτησης τριών λέξεων, «Was that ok?» δηλαδή «Ήταν εντάξει;».

Παρά το γεγονός ότι η συνέντευξη αυτή έγινε οκτώ χρόνια πριν, η δήλωσή της είναι εξίσου επίκαιρη σήμερα όπως ήταν τότε. Φαντάζομαι ότι το να σου παίρνει συνέντευξη η Oprah είναι κάπως τρομακτικό ακόμα κι αν είσαι διάσημος, πλούσιος ή ισχυρός. Αυτό συμβαίνει επειδή όλοι θέλουν την επιβεβαίωση. Αφού μοιράστηκαν την ιστορία τους, όλοι θέλουν να γνωρίζουν ότι τα πήγαν καλά και ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες.

«Αυτό που έμαθα μέσα από όλες αυτές τις χιλιάδες συνεντεύξεις είναι ότι υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής σε όλη μας την ανθρώπινη εμπειρία. Όλοι θέλουν να μάθουν αν ακούστηκαν και αν ότι είπαν, έχει σημασία», λέει η Winfrey. 

Ίσως οι άνθρωποι να μην διαφέρουμε τόσο τελικά!

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.