CELEBRITIES

Ella Emhoff: Aυτός είναι ο κατά 7 χρόνια μεγαλύτερος σύντροφός της


The Jennettes

4 Ιουνίου 2021

Ella Emhoff: Aυτός είναι ο κατά 7 χρόνια μεγαλύτερος σύντροφός της
Aυτός είναι ο σύντροφος της Ella Emhoff

Ως θετή κόρη της VPOTUS, είναι κατανοητό γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι θέλουν να μάθουν για τον σύντροφο της Ella Emhoff. Η Ella Emhoff, για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι η κόρη του Πρώτου Κυρίου της Αμερικής Douglas Emhoff και η θετή κόρη της Αντιπροέδρου Kamala Harris.

Ο σύντροφος της Ella Emhoff είναι ο Sam Hine, ανώτερος συνεργάτης του περιοδικού GQ. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε στη Νέα Υόρκη τον Ιούνιο του 2021, όπου οι δυο τους περπαττούσαν χέρι- χέρι. Για την περίσταση, ο Emhoff φορούσε ένα bucket hat, ένα bomber jacket και κίτρινο και μαύρο ριγέ παντελόνι. Ο Hine, από την πλευρά του, φορούσε ένα μαύρο σακάκι μπλε τζιν και sneakers.

Αλλά, ποιος είναι ακριβώς ο φίλος της Ella Emhoff; Ο Sam, ο οποίος είναι επτά χρόνια μεγαλύτερος από την Ella, φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με την θετή κόρη της Kamala Harris τον Φεβρουάριο του 2021 όταν τους είδαν σε ραντεβού για δείπνο στη Νέα Υόρκη.

Δεν είναι σαφές πώς συναντήθηκαν οι Sam και Ella, αλλά είναι πιθανό οι δυο τους να συνδέονται με την κοινή τους εμπειρία στη βιομηχανία της μόδας. Ενώ ο Sam είναι συντάκτης, η Ella αποφοίτησε από το Parsons School of Design τον Μάιο με πτυχίο Bachelor of Fine Arts στον σχεδιασμό κλωστοϋφαντουργίας, με εξειδίκευση στα πλεκτά. Η Ella, η οποία έγινε viral για το παλτό της Miu Miu στην Προεδρική Oρκομωσία του 2021, υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων IMG.

Όπως και να έγινε η γνωριμία τους πάντως, ταιριάζουν πολύ!

Δείτε ακόμη:Αυτές είναι οι 10 πλουσιότερες γυναίκες ηθοποιοί

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.