CELEBRITIES

Ποιος θα σταθεί δίπλα στην βασίλισσα Ελισάβετ στο Trooping The Colour


The Jennettes

6 Ιουνίου 2021

Ποιος θα σταθεί δίπλα στην βασίλισσα Ελισάβετ στο Trooping The Colour
Ποιος θα συνοδεύσει την βασίλισσα Ελισάβετ στο Trooping The Colour

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα βρεθεί για πρώτη φορά στο Trooping The Colour χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Η γνωστή εκδήλωση της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου και φέτος με μέτρα προστασίας από τον Covid-19. Kαθε χρόνο βλέπουμε την βασίλισσα να στέκεται στο μπαλκόνι του παλατιού αυτή την ημέρα, όμως φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, μετά το θάνατο του Φιλίππου.

Ποιος όμως θα πάρει τη θέση του δίπλα στην Eλισάβετ;

Θα την συνοδεύσει ο ξάδερφός της, δούκας του Κεντ, πρίγκιπας Έντουαρντ.

H βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Έντουαρντ θα δεχθούν τον βασιλικό χαιρετισμό, ενώ στη συνέχεια θα παιανίσει ο βρετανικός εθνικός ύμνος. Ο πρίγκιπας Έντουαρντ, δούκας του Κεντ, είναι μέλος της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας και πρώτος εξάδελφος της βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς ο πατέρας του πρίγκιπας Γεώργιος, δούκας του Κεντ, ήταν αδελφός του βασιλιά Γεωργίου ΣΤ’.

Η μητέρα του πρίγκιπα Έντουαρντ, πριγκίπισσα Μαρίνα της Ελλάδας, ήταν πρώτη εξαδέλφη του πρίγκιπα Φιλίππου, δούκα του Εδιμβούργου, και άρα ο γαλαζοαίματος ήταν συγγενής και με τον σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ.
To Trooping The Colour αποτελεί παράδοση της βρετανικής μοναρχίας από τον 17ο αιώνα.

Δείτε ακόμη: Αυτές είναι οι 10 πλουσιότερες γυναίκες ηθοποιοί

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.