CELEBRITIES

Maria Menounos: Τα πρώτα δύσκολα γενέθλια χωρίς τη μητέρα της


The Jennettes

9 Ιουνίου 2021

Maria Menounos: Τα πρώτα δύσκολα γενέθλια χωρίς τη μητέρα της
Maria Menounos: Τα πρώτα δύσκολα γενέθλια χωρίς τη μαμά της

Η Μαρία Μενούνος έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη δύσκολη περίοδο στη ζωή της που και οι δυο γονείς της έδιναν μάχη με τον καρκίνο. Ανήμερα του Πάσχα, όμως βίωσε την απώλεια της ζωής της καθώς η μητέρα της έχασε τελικά αυτή τη μάχη και έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την παρουσιάστρια και όλη την υπόλοιπη οικογένεια.

Η ίδια προσπαθεί από τότε να διαχειριστεί το μεγάλο πένθος και όπως δείχνει μέσα από τα social media της είναι πολύ επίπονη η διαδικασία. Η λαμπερή star γιόρτασε χθες τα γενέθλια της και από το πρωί δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές από φίλους και θαυμαστές της.

Ωστόσο αυτή ήταν η πρώτη ημέρα γενεθλίων της που την πέρασε χωρίς τη μητέρα της. Έτσι, την ημέρα  των γενεθλίων της, η παρουσιάστρια έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα:

«Τα πρώτα γενέθλια χωρίς τη μητέρα μου ήταν λίγο λυπημένα, αλλά θα τα γιορτάσω και θα χαμογελάσω σήμερα, επειδή αυτή θα ήταν η ευχή της. Όταν βγήκε ο όγκος τα τέλη του 2019, άφησα τις άμυνες μου και έκανα μερικές “σκληρές” συζητήσεις μαζί της.

Λύγισα και της είπα ότι ήμουν φοβισμένη και ήθελα να ξέρει ότι έκανα τα πάντα για εκείνη. Τότε μου απάντησε “Μαρία εάν γίνει κάτι, θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα συνεχίζεις να χαμογελάς. Φυσικά έκλαψα και έλιωσα στην αγκαλιά της. Θα τιμήσω αυτή την υπόσχεση και ελπίζω όλοι εκεί έξω να γνωρίζετε ότι αυτό θέλουν όλοι οι αγαπημένοι μας. Ποτέ δεν θέλεις κάποιος που αγαπάς να πληγωθεί. Να το θυμάστε αυτό. Μεγάλα χαμόγελα σήμερα!».

Κεντρική φωτογραφία: Maria Menounos Instagram

Δείτε ακόμη: Τα 7 μυστικά ομορφιάς της Maria Menounos

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.