Η Billie Eilish και το νόημα του video clip της - Έκανε το προσωπικό της «come out»;

The Jennettes
Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021

Είναι η Billie Eilish ομοφυλόφιλη; Μήπως η 19χρονη έκανε κάποιο είδος «come out» κατά τη διάρκεια του Pride Month 2021 με την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram; Οι θαυμαστές της έχουν πολλές ερωτήσεις, όμως χωρίς να έχουν λάβει ακόμη απαντήσεις.

Η Billie Eilish, η 19χρονη βραβευμένη με Grammy και φαινόμενο της ποπ μουσικής, μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram που προκάλεσε στους θαυμαστές της φρενίτιδα.

Μετά την κυκλοφορία του μουσικού της βίντεο για το «Lost Cause», όπου κάνει ένα πιτζάμα πάρτι με κορίτσια, η Eilish δημοσίευσε μια συλλογή φωτογραφιών από το σετ με τη λεζάντα, «αγαπώ τα κορίτσια».

Οι θαυμαστές της σχολίασαν τη φωτογραφία πιστεύοντας πως η Eilish έδινε «σημάδια» σχετικά με τις σεξουαλικές της προτιμήσεις και το Twitter πήρε «φωτιά»!

«Η Billie Eilish μόλις μας αποκάλυψε ότι είναι gay; Θα τρελαθώ!!», έγραψε ένας χρήστης.

Έκανε μια αποκάλυψη η Eilish, λοιπόν; Αυτό είναι ασαφές, καθώς είναι πολύ προσωπική με την ερωτική ζωή της. Πολλοί οπαδοί δεν ήξεραν καν ότι είχε σχέση με τον πρώην φίλο της, μέχρι την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ της Apple TV «The World A Little Blurry».

Το πιο πρόσφατο τραγούδι της «Lost Cause» είναι ξεκάθαρα για εκείνον, αλλά είναι ενδιαφέρον ότι περιβάλλεται από κορίτσια με έναν πολύ αισθησιακό τρόπο στο μουσικό βίντεο. Και όλα αυτά κατά τη διάρκεια του Pride Month!

Η Eilish είχε προηγουμένως είχε δεχθεί κριτική ότι περνούσε λανθασμένα μηνύματα επίτηδες σε ένα τραγούδι από τον τελευταίο τίτλο της άλμπουμ, «Wish You Were Gay», αλλά αργότερα ζήτησε συγγνώμη από την κοινότητα LGBTQ + και απέδειξε τη συμμαχία της.

Αν τελικά είναι ή δεν είναι, αυτό εξαρτάται από την Eilish να το αποκαλύψει στην ώρα της!

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν γνώριζες ότι ανήκουν στην LGTBQ+ κοινότητα

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits