CELEBRITIES

Jennifer Lopez-Ben Affleck: Το φιλί που επιβεβαιώνει επιτέλους τη σχέση τους


The Jennettes

15 Ιουνίου 2021

Jennifer Lopez-Ben Affleck: Το φιλί που επιβεβαιώνει επιτέλους τη σχέση τους
Η 51χρονη τραγουδίστρια και ο 48χρονος ηθοποιός "πιάστηκαν" να φιλιούνται στην κάμερα, καθώς παρευρέθηκαν ένα οικογενειακό δείπνο στο Nobu στο Malibu της Καλιφόρνια, την Κυριακή 13 Ιουνίου.

Επιτέλους! Ύστερα από πολλές φήμες, μερικές εμφανίσεις μαζί και πληροφορίες από εδώ και από εκεί που τους ήθελαν και πάλι μαζί, έχουμε την επιβεβαίωσή μας: Ένα φιλί!

Η 51χρονη τραγουδίστρια και ο 48χρονος ηθοποιός "πιάστηκαν" να φιλιούνται στην κάμερα, καθώς παρευρέθηκαν ένα οικογενειακό δείπνο στο Nobu στο Malibu της Καλιφόρνια, την Κυριακή 13 Ιουνίου.

Στις φωτογραφίες, που δημοσιεύθηκαν για πρώτη φορά από τη σελίδα Page Six τη Δευτέρα, 14 Ιουνίου, ο Ben και η J-Lo φαίνονται πολύ ερωτευμένοι, να γελούν και να αγκαλιάζονται.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Makeupcrayz (@makeupcrayz)

Όπως αποδεικνύεται, ωστόσο, το ζευγάρι δεν ήταν εκεί μόνο για δείπνο, αλλά να γιορτάσει τα 50α γενέθλια της αδελφής της J-Lo, Linda Lopez, ενώ παρευρέθηκαν κι άλλα μέλη της οικογένειας Lopez. Αυτό περιλαμβάνει ακόμη και τα παιδιά της Jennifer, τα 13χρονα δίδυμα Max και Emme.

Σύμφωνα με βίντεο που έδωσε η Page Six, τα παιδιά της Lopez φαίνεται να νιώθουν αρκετά άνετα γύρω από τον ηθοποιό - ένα θέαμα που φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι η Jennifer γνώρισε τα παιδιά της στον Ben προηγουμένως. 

Στο κλιπ, ο γιος της, Max, είναι ο πρώτος που εμφανίζεται όταν έρχεται για να δείξει στο ζευγάρι κάτι στο τηλέφωνό του, ενώ αργότερα, η κόρη της, Emme, εμφανίζεται και εκείνη στο πλάνο.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Affleck τα πάει καλά με την εκτεταμένη οικογένεια της Lopez, καθώς έχει αναφερθεί ότι έχει την έγκριση της μητέρας της.

Την περασμένη εβδομάδα, μια πηγή είπε στο People ότι η Guadalupe Rodríguez είναι «ενθουσιασμένη» για τον αναζωογονημένο ρομαντισμό της κόρης της.

«Στο παρελθόν, η μαμά της Jennifer και ο Ben ήταν πολύ κοντά», είπε μια πηγή. «Η Guadalupe αγάπησε τον Ben και ήταν λυπημένη όταν δεν μπόρεσαν να λύσουν τις διαφορές τους πριν από χρόνια».

jenny.gr

Το φιλί τους και το οικογενειακό δείπνο έρχονται λιγότερο από δύο μήνες μετά από τότε που το ζευγάρι φημολογήθηκε για πρώτη φορά ότι είναι και πάλι μαζί. 

Οι Bennifer, οι οποίοι είχαν σχέση από το 2002 έως το 2004, πυροδότησαν για πρώτη φορά εικασίες ότι επανήλθαν μετά τον χωρισμό της JLo από τον Alex Rodriguez στα τέλη Απριλίου - και όπως φαίνεται, είναι πιο καλά από ποτέ!

Δείτε ακόμη: Ζευγάρια που καθόρισαν τα 00s και μας θυμίζουν τους Bennifer 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.