CELEBRITIES

Η Meryl Streep μιλά για την «φρικτή» εμπειρία της στο The Devil Wears Prada: «Είχα κατάθλιψη»


The Jennettes

15 Ιουνίου 2021

Η Meryl Streep μιλά για την «φρικτή» εμπειρία της στο The Devil Wears Prada: «Είχα κατάθλιψη»
Η διάσημη ηθοποιός Meryl Streep δήλωσε πως ο "θρυλικός" ρόλος της Miranda Priestly στην ταινία The Devil Wears Prada, δεν ήταν και τόσο όμορφη εμπειρία, όσο την παρουσίασε η ηθοποιός.

Η διάσημη ηθοποιός Meryl Streep δήλωσε πως ο "θρυλικός" ρόλος της Miranda Priestly στην ταινία The Devil Wears Prada, δεν ήταν και τόσο όμορφη εμπειρία, όσο την παρουσίασε.

Η τρεις φορές νικήτρια Όσκαρ, 71 ετών, μοιράστηκε πρόσφατα τις αναμνήσεις της από τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε στην ταινία του 2006, για να τιμήσει την επέτειο των 15 χρόνων μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της, Anne Hathaway, Emily Blunt και Stanley Tucci.

Για τον ρόλο της κυρίαρχης και εκφοβιστικής Priestly, η Streep είπε ότι προσπάθησε την "μεθοδική ηθοποιία", μια τεχνική που χρησιμοποιήθηκε από μερικούς για να προσφέρουν πιο πιστευτές ερμηνείες.

«Ήταν φρικτό! Καθόμουν μίζερη στο καμαρίνι μου. Μπορούσα να τους ακούσω να φωνάζουν και να γελούν», είπε η Streep. «Είχα κατάθλιψη! Και είπα: "Είναι το τίμημα που πληρώνεις για να είσαι αφεντικό"!».

Η ηθοποιός πρόσθεσε: «Αυτή είναι η τελευταία φορά που προσπάθησα ποτέ αυτή τη μέθοδο!».

jenny.gr

Η ερμηνεία της βοήθησε τους νεότερους αστέρες της ταινίας - όπως τη Blunt, 38, για την οποία η ταινία ήταν μια σημαντική στιγμή στην καριέρα της.

«Δεν ήταν σαν να ήταν απρόσιτη. Θα μπορούσες να την πλησιάσεις και να πεις: "Θεέ μου, το πιο αστείο πράγμα μου συνέβη" και θα άκουγε, αλλά δεν ξέρω αν ήταν το πιο διασκεδαστικό γι' αυτήν να είσαι σε αυτή τη θέση».

Η Hathaway, επίσης 38 ετών, παραδέχτηκε ότι «ένιωσε φοβισμένη» από τη Streep στο σετ, «αλλά πάντα ένιωθα ότι με φρόντιζε».

«Ήξερα ότι, ό, τι έκανε για να δημιουργήσει αυτόν τον φόβο, το εκτίμησα, γιατί ήξερα επίσης ότι με προσέχει», είπε.

«Θυμάμαι να με παρακολουθεί, και να αλλάζει την απόδοσή της τόσο ελαφρά, για να φαίνομαι εγώ περισσότερο και με έκανε να σπάσω ό, τι εμπόδιο είχα», πρόσθεσε η Hathaway.

jenny.gr

Τον Φεβρουάριο, η Hathaway αποκάλυψε ότι έπρεπε να "αγωνιστεί" για να πάρει το ρόλο της ως Andy Sachs κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της στο Drag Race του RuPaul.

«Ήμουν η ένατη επιλογή για τον Devil Wears Prada», είπε εκείνη την εποχή. «Αλλά το πήρα! Μην τα παρατάς ποτέ!».

Η Rachel McAdams ήταν η πρώτη επιλογή για το ρόλο λόγω της επιτυχίας της στο The Notebook και το Mean Girls, αλλά την απέρριψαν. Η Juliette Lewis και η Claire Danes συμμετείχαν επίσης σε ακρόαση.

Η Hathaway θυμήθηκε τη στιγμή που ανακάλυψε ότι πήρε το ρόλο σε μια συνέντευξη με το Variety το 2016.

«Έβαζα ένα πουκάμισο», είπε. «Είχα μερικούς φίλους στο σπίτι. Θυμάμαι να τρέχω στο σαλόνι μου, μισό-ντυμένη, ουρλιάζοντας - "πήρα το Devil Devil Wears Prada!"».

Δείτε ακόμη: Meryl Streep: Η γυναίκα με τις 18 υποψηφιότητες για Oscar

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.