CELEBRITIES

Liz Hurley: Ποζάρει πιο εντυπωσιακή από ποτέ στα 56α γενέθλιά της


The Jennettes

15 Ιουνίου 2021

Liz Hurley: Ποζάρει πιο εντυπωσιακή από ποτέ στα 56α γενέθλιά της
Liz Hurley: Ποζάρει πιο εντυπωσιακή από ποτέ στα 56α γενέθλιά της

H Liz Hurley αποτελεί την απόδειξη ότι η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός. Σήμερα έχει γενέθλια και η εντυπωσιακή 56χρονη μοιράστηκε με τους ακολούθους φωτογραφίες της που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. 

Η λαμπερή star φοράει ένα σέξι φόρεμα με διαφάνειες, ενημερώνοντάς τους μάλιστα ότι έτσι πήγε στο party για τα γενέθλιά της. Η εντυπωσιακή ηθοποιός η οποία φαίνεται πολλά χρόνια νεότερη, φόρεσε ένα φόρεμα με την υπογραφή του οίκου Versace που αγκάλιαζε την αψεγάδιαστη σιλουέτα της ενώ κάλυπτε τα επίμαχα σημεία του κορμιού της.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ανέβασε, το φόρεμα έχει πολλές ιδιαίτερες διαφάνειες κάτι που την κάνει να δείχνει ακόμη πιο sexy! Η Liz φόρεσε αυτό το αέρινο φόρεμα και πόζαρε στον κήπο της. 

H ίδια έκανε μία από τις πιο εντυπωσιακές της εμφανίσεις για να γιορτάσει τα γενέθλιά της και η αλήθεια είναι ότι τελευταία έχει συνηθίσει να μας εντυπωσιάζει με τα looks της αλλά και με το πόσο απολαμβάνει την κάθε της στιγμή και το μοιράζεται στα social media της.

Δείτε ακόμη:

Οι καλύτερες Οσκαρικές εμφανίσεις της JLo 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS