CELEBRITIES

Οι Mary-Kate και Ashley Olsen αποκαλύπτουν το λόγο που αποφάσισαν να μείνουν μακριά από τη δημοσιότητα


The Jennettes

16 Ιουνίου 2021

Οι Mary-Kate και Ashley Olsen αποκαλύπτουν το λόγο που αποφάσισαν να μείνουν μακριά από τη δημοσιότητα
Πέρασαν την παιδική τους ηλικία μπροστά από μία κάμερα. Όλος ο πλανήτης τις είδε να μεγαλώνουν και, ξαφνικά, να «εξαφανίζονται». Από τον κόσμο του κινηματογράφου κατέκτησαν εκείνον της μόδας, χτίζοντας μία αυτοκρατορία με το fashion label τους, The Row, μένοντας, όσο γινόταν, μακριά τα φώτα της δημοσιότητας. Τώρα, αποκαλύπτουν γιατί επέλεξαν αυτήν τη ζωή.

Πέρασαν την παιδική τους ηλικία μπροστά από μία κάμερα. Όλος ο πλανήτης τις είδε να μεγαλώνουν και, ξαφνικά, να «εξαφανίζονται». Από τον κόσμο του κινηματογράφου κατέκτησαν εκείνον της μόδας, χτίζοντας μία αυτοκρατορία με το fashion label τους, The Row, μένοντας, όσο γινόταν, μακριά τα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος για τις διασημότερες, ίσως, δίδυμες το κόσμου, Mary – Kate και Ashley Olsen

Μιλώντας στο i-D του αμερικανικού Vice με αφορμή τα 15α γενέθλια του The Row, αποκάλυψαν τον λόγο για τον οποίο αποφάσισαν να ζήσουν μία ήσυχη ζωή, διατηρώντας μία απόσταση από το Hollywood.

«Μας έμαθαν να είμαστε διακριτικοί άνθρωποι», δήλωσε η 35χρονη, σήμερα, Mary – Kate. Αυτός, ίσως, είναι και ο λόγος που οι δημιουργίες τους ξεχωρίζουν για το μινιμαλιστικό τους χαρακτήρα. «Θεωρώ πως αυτή είναι απλώς η αισθητική μας, ο τρόπος που μας αρέσει να σχεδιάζουμε», πρόσθεσε η Ashley. «Αυτό, όμως, δε σημαίνει πως δεν εκτιμούμε κάτι πραγματικά φανταχτερό ή maximal. Μερικές φορές, μία συλλογή ξεκινάει έτσι και “ηρεμεί” στη συνέχεια. Δεν ξεκινούν όλα από την απλότητα».

To The Row, το οποίο κυκλοφόρησε το 2006, αποτελεί «ασπίδα» για τις αδελφές Olsen. Επέλεξαν να μείνουν πίσω από τον φωτογραφικό φακό, να μη γίνουν οι ίδιες τα πρόσωπα του brand. «Θέλω να πω, μας ενδιέφερε το προϊόν, εκείνη τη στιγμή σκεφτήκαμε “Ποιον μπορούμε να βγάλουμε μπροστά για να το αποφύγουμε;” Πιστεύω πως φαίνεται, μέχρι σήμερα, ότι πάντα βάζαμε το προϊόν πρώτα».

Συζητώντας για την απόφασή τους να αφήσουν πίσω τους το Hollywood, η Ashley τόνισε πως «είχαμε μόλις μετακομίσει στη Νέα Υόρκη. Ήμασταν 18 ετών και πιστεύω πως ξέραμε κι οι δύο ότι θέλαμε να κάνουμε ένα διάλειμμα από αυτό που κάναμε νωρίτερα, να εξερευνήσουμε τα ενδιαφέροντά μας, όσα είχε η ζωή να μας προσφέρει».

Όπως εξήγησαν και σε συνέντευξή τους στο Allure, πίσω στο 2013, η υποκριτική είχε πάψει από καιρό να τις ενδιαφέρει. «Διάβαζα σενάρια και, τελικά, είπα στους ανθρώπους που με εκπροσωπούσαν πως “Θέλω να δίνω πάντα το 100% μου. Δεν αισθάνομαι πως μπορώ να σας αφιερώσω το 100% του χρόνου μου”», είχε πει η Ashley. «Υπάρχουν πολλοί συμβιβασμοί στο χώρο της ψυχαγωγίας. Αδυνατώ, πια, να κάθομαι σε ένα δωμάτιο και να περιμένω να περάσω από οντισιόν για έναν ρόλο», πρόσθεσε η Mary – Kate.

Σήμερα, γνωρίζουν την απόλυτη επιτυχία χάρη στο ταλέντο τους και την αγάπη για τη μόδα. Το The Row είναι, πλέον, αγαπημένο των κορυφαίων celebrities, ανάμεσά τους οι  Gigi Hadid, Zoë Kravitz, και Jonah Hill.
 

Δείτε ακόμα: Mary-Kate και Ashley Olsen: Τι κοινό έχουν στο μακιγιάζ τους 

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.