CELEBRITIES

Πρίγκιπας Κάρολος – Diana: Κυκλοφορεί το ντοκιμαντέρ από το γάμο που στιγμάτισε τον 20ο αιώνα


The Jennettes

17 Ιουνίου 2021

Πρίγκιπας Κάρολος – Diana: Κυκλοφορεί το ντοκιμαντέρ από το γάμο που στιγμάτισε τον 20ο αιώνα
Στις 29 Ιουλίου 1981, 750 εκατομμύρια άνθρωποι από 74 χώρες κάθισαν μπροστά από την τηλεόραση, για να παρακολουθήσουν τον πρίγκιπα Κάρολο και την Diana Spencer να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης. Τώρα, με τίτλο – τι άλλο; - «The Wedding of the Century», ντοκιμαντέρ παρουσιάζει με κάθε λεπτομέρεια όσα συνέβησαν, σαράντα χρόνια πριν. 

Τον χαρακτήρισαν «γάμο του αιώνα» και πραγματικά, αυτό ήταν.

Στις 29 Ιουλίου 1981, 750 εκατομμύρια άνθρωποι από 74 χώρες κάθισαν μπροστά από την τηλεόραση, για να παρακολουθήσουν τον πρίγκιπα Κάρολο και την Diana Spencer να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης. Τώρα, με τίτλο – τι άλλο; - «The Wedding of the Century», ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στο BritBox, τον streamer των BBC και ITV, παρουσιάζει με κάθε λεπτομέρεια όσα συνέβησαν, σαράντα χρόνια πριν. 

Η τεχνολογία της εποχής δεν κατάφερε να «αιχμαλωτίσει» το μεγαλείο και τη λάμψη της τελετής. Η βρετανική Movietone τράβηξε βίντεο σε φιλμ 35 mm, το οποίο τώρα έχει εξελιχθεί σε ανάλυση 4Κ. Τα πλάνα περιλαμβάνουν και πράγματα που δεν προβλήθηκαν στο κοινό τότε, μαζί με συνεντεύξεις προσώπων που έπαιξαν ρόλο – «κλειδί» στη διοργάνωση.

Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο και όλοι ανυπομονούμενα το δούμε!

 

Δείτε ακόμη: Φορέματα της Πριγκίπισσας Diana σε δημοπρασία

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.