CELEBRITIES

Diana: Η ιστορία της ζωής της σε ταινία


The Jennettes

11 Ιουνίου 2021

Diana: Η ιστορία της ζωής της σε ταινία
Diana: Η ιστορία της ζωής της σε ταινία και σε ντοκιμαντέρ

Η Diana ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας που μέχρι και σήμερα θέλουμε να μαθαίνουμε άγνωστες πτυχές της ζωή της.

Μια νέα ταινία μεγάλου μήκους αλλά και μια σειρά ντοκιμαντέρ ετοιμάζονται λοιπόν για τη ζωή της Πριγκίπισσας Diana. Μάλιστα, λίγο πριν από τα 60α γενέθλια της, τα οποία θα γιόρταζε την 1η Ιουλίου.

Η νέα ταινία θα έχει τίτλο "Diana" και θα αξιοποιεί μαρτυρίες που δεν έχουν ξανακουστεί, σπάνια αρχεία, φωτογραφίες και επιστολές για να παρουσιάσει το ταξίδι της Diana από τα χρόνια της εφηβείας έως τα χρόνια που έγινε σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου.

jenny.gr

Η Τζέμα Τσίσναλ σκηνοθετεί την ταινία, η οποία θα ερευνήσει ποια ήταν η Πριγκίπισσα πίσω από τις λαμπερές εμφανίσεις και να φτιάξει το αληθινό της πορτρέτο, αυτό που θέλουν όλοι να δουν.

Ακόμη, η σειρά με τίτλο "Diana's Decades" σε κάθε επεισόδιο 60 λεπτών θα αναδεικνύει πώς η Diana ενέπνευσε τη βαθιά κοινωνική αλλαγή σε διαφορετικές εποχές της ζωής.

Η Diana, μητέρα του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry, πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ενώ την κυνηγούσαν παπαράτσι, σε ηλικία 36 ετών, το 1997.

Φωτογραφίες: Splash News Ideal Images

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.