CELEBRITIES

Lilibet Diana: Γιατί η Ελισάβετ είναι στεναχωρημένη με το όνομα που έδωσαν η Meghan και ο Harry στην κόρη τους


The Jennettes

8 Ιουνίου 2021

Lilibet Diana: Γιατί η Ελισάβετ είναι στεναχωρημένη με το όνομα που έδωσαν η Meghan και ο Harry στην κόρη τους
Lilibet Diana: Η Ελισάβετ είναι στεναχωρημένη με το όνομα που έδωσαν στην κόρη τους Meghan και Harry

H Meghan Markle και ο πριγκιπας Harry φαίνεται ότι και πάλι έχουν "προβλήματα" με το Παλάτι. Η απόφασή τους να ονομάσουν το δεύτερο παιδί τους Lilibet Diana δεν έφερε τη χαρά όπως νόμιζαν οι ίδιοι, σύμφωνα με την Άντζελα Λέβιν,η οποία είναι ειδικός στα θέματα του παλατιού και των βασιλικών θεμάτων.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή Good Morning Britain του ITV, και είπε χαρακτηριστικά ότι η βασίλισσα Ελισάβετ είναι στενοχωρημένη που ο εγγονός της αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ένα τόσο προσωπικό χαϊδευτικό "Lilibet" για να ονομάσει την πρώτη του κόρη καθώς πιστεύει ότι το ζεύγος τους περασμένους μήνες με τη συνέντευξη που έδωσε, εξέθεσε το παλάτι.

Η ειδικός αναφέρει ότι η Βασίλισσα ενδεχομένως θεωρεί ότι είναι ένα ακόμη επικοινωνιακό παιχνίδι. Μάλιστα το συγκεκριμένο παρατσούκλι χρησιμοποιούσε για την Ελισάβετ ο πατέρας της αλλά και ο αγαπημένος της σύζυγος, Φίλιππος, που έφυγε από τη ζωή πριν λίγο καιρό.

jenny.gr

Η ίδια συνέχισε τη συζήτηση και τόνισε:

"Πιστεύω ότι είναι βαθιά στενοχωρημένη. Δεν το βρίσκω καλή ιδέα. Πιστεύω ότι είναι μια αρκετά αγενής κίνηση απέναντι στη Βασίλισσα. Ήταν ένα πολύ προσωπικό χαϊδευτικό όνομα που χρησιμοποιούσε ο σύζυγός της, τον οποίο έχασε πρόσφατα. Ο πρίγκιπας Κάρολος δεν θα σκεφτόταν ποτέ να αναφερθεί στη μητέρα του ως Lilibet. Δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ αυτό το όνομα γιατί ήταν κάτι το ιδιαίτερο που συνδεόταν κυρίως με τον Δούκα του Εδιμβούργου". 

Δείτε ακόμη: Diana: Η πριγκίπισσα που ανέδειξε το natural makeup look 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.