CELEBRITIES

H Cara Delevingne, η Anya Taylor-Joy και οι διεθνείς stars που βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο για τον Dior


The Jennettes

17 Ιουνίου 2021

H Cara Delevingne, η Anya Taylor-Joy και οι διεθνείς stars που βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο για τον Dior
Οι stars που βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο για τον Dior

400 ήταν οι καλεσμένοι και διεθνείς προσωπικότητες από όλον τον  κόσμο που παρακολούθησαν από κοντά το καθηλωτικό show του οίκου Dior στο Καλλιμάρμαρο. Ο οίκος επέλεξε να καλέσει τους μόνιμους πελάτες, τους τεχνίτες και καλλιτέχνες με τους οποίους διατηρεί συνεργασία όπως και τους εκπροσώπους των μουσείων, των οποίων τα εκθέματα αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για την «ελληνική» συλλογή.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν η Cara Delevingne και η Anya Taylor-Joy! Το μοντέλο και η ηθοποιός, κατέφτασαν φορώντας φορέματα της συλλογής και έδειχναν να απολαμβάνουν την εκδήλωση. 

 

Εκεί ήταν όμως και η εμβληματική Catherine Deneuve με κομψό παντελόνι και blazer με prints σε κόκκινες και μαύρες αποχρώσεις.

 

 

Ο φακός εντόπισε στην front row τον επιχειρηματία Pierre Casiraghi με την δημοσιογράφο και μοντέλο Beatrice Borromeo αλλά και την Βελγικής καταγωγής ηθοποιό και πραουσιάστρια Virginie Efira.

Tις εικόνες τράβηξε ο Alexandre Maras.

Ο ιδιοκτήτης του Ομίλου LVMH Antoine Arnault, ήρθε στην χώρα μας ειδικά για την επίδειξη συνοδευόμενος από την σύζυγό του και super model Natalia Vodianova. Νωρίτερα σήμερα είδαμε στην Αθήνα και την Jeanne Damas.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.