CELEBRITIES

H Cara Delevingne μας προτρέπει να βρούμε μία φίλη σαν την Anya Taylor-Joy


The Jennettes

21 Ιουνίου 2021

Delevingne and Anya Taylor-Joy
Η Anya Taylor-Joy δεν είναι απλώς μια ταλαντούχα ηθοποιός και icon της μόδας, αλλά είναι επίσης και η καλύτερη φίλη που θα μπορούσε κάποιος να ζητήσει. 

Η Anya Taylor-Joy δεν είναι απλώς μια ταλαντούχα ηθοποιός και icon της μόδας, αλλά είναι επίσης και η καλύτερη φίλη που θα μπορούσε κάποιος να ζητήσει. 

Τουλάχιστον, αυτό λέει η Cara Delevingne. Το μοντέλο έκανε μία ανάρτηση στο Instagram το περασμένο Σάββατο ως ωδή στη φιλία της με την Taylor-Joy. Το κλιπ δείχνει την ηθοποιό να τη βοηθά να φτιάξει το φόρεμά της, του οποίου τα κρόσια είχαν μπλεχτεί καθώς πήγαιναν να παρακολουθήσουν την 2022 Dior Croisiere (Cruise) επίδειξη μόδας στο Παναθηναϊκό Στάδιο στην Αθήνα.

«Βρείτε φίλους που θα σας πουν πότε έχετε κάτι στα δόντια σας και όταν το χρειάζεστε περισσότερο, θα πουν τα πράγματα που μπορεί να μην θέλετε να ακούσετε», έγραψε η Delevingne στην ανάρτησή της στο Instagram, η οποία περιελάμβανε επίσης πολλές φωτογραφίες από την πρόσφατη επίσκεψη της στην Αθήνα, που υπογραμμίζουν τη φιλία της με την Taylor-Joy. Η λεζάντα συνέχισε λέγοντας, «Η σύνδεση είναι ο μόνος τρόπος που μπορούμε να μάθουμε και να μεγαλώσουμε, ώστε να γίνουμε οι γυναίκες που φτιάχνουν ένα άλλο γυναικείο στέμμα (φόρεμα) αντί να επισημαίνουν ότι ήταν στραβό. Επίσης, φορώντας το ίδιο πράγμα με κάποιον άλλο σημαίνει μόνο ότι έχετε και οι δύο καλό γούστο... ☺️ @anyataylorjoy @dior».

Η Delevingne ανέβασε κι άλλο post από τη βραδιά με μία σειρά φωτογραφιών από το συναρπαστικό σόου. «Μια μαγική βραδιά στην Αθήνα που θα θυμόμαστε για πάντα. Πέρα από ευγνώμων που είμαι μέλος της οικογένειας @dior. Ευχαριστώ όλη την ομάδα του Dior που εργάζεται συνεχώς τόσο σκληρά και φυσικά τη @mariagraziachiuri που συνεχίζει να με εμπνέει σε τόσα πολλά επίπεδα - ως γυναίκα και ως καλλιτέχνη με σκοπό», έγραψε από κάτω. 
 

Δείτε ακόμη: Dior Cruise 2022 Athens

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.