CELEBRITIES

Οι βασιλικές ευχές για τα 39α γενέθλια του πρίγκιπα William


The Jennettes

21 Ιουνίου 2021

Οι βασιλικές ευχές για τα 39α γενέθλια του πρίγκιπα William
Η Βασίλισσα έστειλε τις βασιλικές ευχές της στον εγγονό της Πρίγκιπα William καθώς σήμερα γιορτάζει τα 39α γενέθλιά του. 

Η Βασίλισσα έστειλε τις βασιλικές ευχές της στον εγγονό της Πρίγκιπα William καθώς σήμερα γιορτάζει τα 39α γενέθλιά του. 

Σε φωτογραφίες που ανέβηκαν στην επίσημη σελίδα «Royal Family» στο Instagram, ο Δούκας του Cambridge ακτινοβολεί μαζί με τη σύζυγό του τη Δούκισσα και τα τρία παιδιά τους στο Trooping the Color το 2019.

jenny.gr

Άλλη μία εικόνα που δημοσιεύτηκε ήταν η Kate και ο William που γελάνε σε μια πρόσφατη επίσκεψη στο Εδιμβούργο με το μήνυμα «Ευχόμαστε στον Δούκα του Cambridge πολύ χαρούμενα γενέθλια».

jenny.gr

Ο Πρίγκιπας Κάρολος τιμώντας τα γενέθλια του γιο του, μοιράστηκε μια φωτογραφία των δυο τους μαζί με τη Δούκισσα της Κορνουάλης στην τελετή έναρξης των αγώνων Invictus το 2014. Να σημειωθεί ότι ο Πρίγκιπας Harry δεν εμφανίζεται σε καμία από τις εικόνες.

Χθες ο Πρίγκιπας William και η Kate κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες της οικογένειάς τους για την Ημέρα του Πατέρα, καταγράφοντας τον Δούκα με τα τρία παιδιά του, τον Πρίγκιπα Louis, που είναι 3 ετών, την Πριγκίπισσα Charlotte, 6 ετών και τον Πρίγκιπα George, που είναι 7.

Δείτε ακόμη: Ο Πρίγκιπας William στα Pride of Britain Awards 2017

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.