CELEBRITIES

Alex Rodriguez: Μετακόμισε κοντά στο εξοχικό της Jennifer Lopez


The Jennettes

25 Ιουνίου 2021

Alex Rodriguez: Μετακόμισε κοντά στο εξοχικό της Jennifer Lopez
Alex Rodriguez: Μετακόμισε κοντά στο εξοχικό της Jennifer Lopez

Η επανασύνδεση Jlo - Ben Affleck φάινεται ότι επηρέασε αρκετά τον πρώην της, Alex Rodriguez ο οποίος αποφάσισε να νοικιάσει ένα σπίτι στα Hamptons για τους καλοκαιρινούς μήνες, το οποίο σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα βρίσκεται 3 λεπτά με το αυτοκίνητο από την εξοχική κατοικία της πρώην του, Jennifer Lopez.

 

Σύμφωνα μάλιστα με τα ξένα media, ο πρώην παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου νοίκιασε μία  ακριβή και εντυπωσιακή κατοικία με 7 δωμάτια, 4 μπάνια, πισίνα και καταρράκτη που η αξία της ανέρχεται στα 200.000 δολάρια τον μήνα.

Η κατοικία αυτή βρίσκεται 1,5 χλμ μακριά από το σπίτι, στο οποίο παραθέριζε μέχρι πέρσι με την πρώην αγαπημένη του!

Δεν είναι λίγοι που βλέπουν αυτή του την κίνηση ως μια προσπάθεια να ξαναπροσεγγίσει την Jlo αλλά ο πρώην αθλητής όπως έχουν δηλώσει πολλές πηγές, πιστεύει ότι ο χωρισμός τους είναι οριστικός. Ο ίδιος πληγώθηκε καθώς θεωρούσε μέσα του ότι θα τα ξαναβρούν και ότι όλο αυτό που βιώσαν ήταν μία μπόρα! Μένει να δούμε αν οι δύο πρώην θα ξανασυναντηθούν, σίγουρα οι φωτογράφοι θα προσπαθήσουν να έχουν αυτό το κλικ!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.