CELEBRITIES

Ο Channing Tatum αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης του και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα σε όλους τους μπαμπάδες


The Jennettes

25 Ιουνίου 2021

Channing Tatum
Ο Channing Tatum απολαμβάνει γλυκές στιγμές με την κόρη του Everly. Ο ηθοποιός, γνωστός για το ότι κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μοιράστηκε χθες στο Instagram μία φωτογραφία αγκαλιά με την 8χρονη κόρη του, δείχνοντας για πρώτη φορά το πρόσωπο της. Στην εικόνα, ο Tatum τυλίγει τα χέρια του γύρω από την Everly, που κοιτά τον ουρανό κατά τη διάρκεια ενός απογευματινού μπάνιου στη θάλασσα.

Ο Channing Tatum απολαμβάνει γλυκές στιγμές με την κόρη του, Everly.

Ο ηθοποιός, γνωστός για το ότι κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μοιράστηκε χθες στο Instagram μία φωτογραφία αγκαλιά με την 8χρονη κόρη του, δείχνοντας για πρώτη φορά το πρόσωπό της.

Στην εικόνα, ο Tatum τυλίγει τα χέρια του γύρω από την Everly, που κοιτά τον ουρανό κατά τη διάρκεια ενός απογευματινού μπάνιου στη θάλασσα.

«Εσύ μικρή μου είσαι τα πάντα! Είσαι ο κόσμος μου και η καρδιά μου. Σε αυτήν την φωτογραφία κοιτάς την πανσέληνο και μου λες την προφητεία για την γοργόνα της πανσελήνου και μετά τρέξαμε στο νερό και την αναζητήσαμε και παίξαμε με glow sticks για να καλέσουμε τις γοργόνες και είπες ότι άγγιξε μια φαλακρή γοργόνα και είδες μια ουρά. Χαχα, μια μέρα θα το διαβάσεις αυτό και ελπίζω να γελάσεις. Διασκεδάζουμε μαζί 🤩 hehehe», έγραψε στη λεζάντα ο Tatum για την τρυφερή στιγμή πατέρα-κόρης που ανέβασε στα social media. 

Ενώ τόσο ο Tatum όσο και η πρώην σύζυγός του Jenna Dewan, με την οποία έχει αποκτήσει την Everly, έχουν ανεβάσει φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο παρελθόν, τα στιγμιότυπα έδειχναν την πλάτη της μικρής και δεν αποκάλυπταν το πρόσωπο της. 

Ο ηθοποιός, ο οποίος στη συνέχεια θα κάνει το σκηνοθετικό ντεμπούτο του με την επερχόμενη ταινία «Dog», παραδέχτηκε στο PEOPLE ότι η ζωή του ως χωρισμένος μπαμπάς έχει τις προκλήσεις της. Να σημειωθεί ότι οι Tatum και Dewan χώρισαν το 2019.

«Ήμουν πολύ αγχωμένος όταν υπήρξα χωρισμένος μπαμπάς και έπρεπε να μεγαλώσω ένα μικρό κορίτσι, χωρίς να μπορώ να έχω μία γυναίκα να στηριχτώ, ώστε να με βοηθήσει στο πώς να συσχετιστώ μαζί της καθώς μεγαλώνει. Μπήκα κυριολεκτικά στο YouTube και έμαθα πώς να πλέκω μαλλιά».

Ο ευκολότερος τρόπος που βρήκε για να συσχετιστεί με την Everly, όπως είπε ο ίδιος, ήταν απλά να μπει στον κόσμο της και να συνδεθεί μαζί της με οποιονδήποτε τρόπο.

«Αν αυτός ο τρόπος είναι να βάλεις φούστα, ή να βάψεις τα νύχια σου ή να βάλεις μακιγιάζ - ποιος νοιάζεται; Απλά λειτούργησε για μένα», είπε.

Ο δεσμός του Tatum με την κόρη του και το ελεύθερο πνεύμα της, τον ενέπνευσε να γράψει το πρώτο παιδικό βιβλίο του, «The One and Only Sparkella».

«Βλέπω μερικές φορές μπαμπάδες, και… το να είσαι γονέας είναι δύσκολο. Ήθελα το βιβλίο να είναι ένα είδος γράμματος προς αυτούς. Απλώς παίξτε και θα ανταμειφθείτε με αγάπη», είπε. 
 

Δείτε ακόμη: Μία gallery αφιερωμένη στους μπαμπάδες

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.