CELEBRITIES

Cher: To ντεμπούτο της στο TikTok ήταν εντυπωσιακό


The Jennettes

27 Ιουνίου 2021

Cher: To ντεμπούτο της στο TikTok ήταν εντυπωσιακό
Η Cher έχει ενθουσιάσει τους θαυμαστές της με το ντεμπούτο της στο TikTok. Η 75χρονη star έγινε μέλος της δημοφιλούς εφαρμογής την Τετάρτη, με το όνομα χρήστη @cher και έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερους από 376.000 ακόλουθους.Στο πρώτο της βιντεάκι αλλάζει ρούχα και περούκες, ενώ εύχεται στους θαυμαστές της έναν ευτυχισμένο Pride Month. 

Η Cher έχει ενθουσιάσει τους θαυμαστές της με το ντεμπούτο της στο TikTok. Η 75χρονη star έγινε μέλος της δημοφιλούς εφαρμογής την Τετάρτη, με το όνομα χρήστη @cher και έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερους από 376.000 ακόλουθους.Στο πρώτο της βιντεάκι αλλάζει ρούχα και περούκες, ενώ εύχεται στους θαυμαστές της έναν ευτυχισμένο Pride Month. 

Στο μοναδικό της βίντεο έως τώρα, η Cher εμφανίζεται αρχικά μία μια ξανθιά περούκα, μαύρο παντελόνι, τακούνια και ένα μεταξωτό σακάκι σε κρεμ χρώμα, λέγοντας στην κάμερα: «Γεια είμαι εγώ, η μεγάλη και ισχυρή Cher και είμαι στο TikTok». Στη συνέχεια του κλιπ, φοράει μια μακριά μαύρη περούκα, μαύρο παντελόνι και ένα μαύρο και άσπρο structured σακάκι, λέγοντας πάλι «Γεια, είμαι εγώ, η Cher, στο TikTok».Για το τρίτο μέρος του βίντεο, η Cher εμφανίζεται ξανά με το πρώτο της outfit, με την ξανθιά περούκα, μπαίνει στο δωμάτιο γελώντας και λέει: «Μαντέψτε ποια είμαι; Είμαι στο TikTok». 

Στην τελευταία λήψη η Cher αλλάζει ξανά στο δεύετρο look της και λέει στους θεατές ότι «φυσικά» ξέρουν ποια είναι, και τους εύχεται έναν «ευτυχισμένο μήνα υπερηφάνειας». «Γεια, φυσικά ξέρετε ποια είμαι, επρόκειτο να συστήσω τον εαυτό μου αλλά όχι. Ευτυχισμένος Pride month σε όλους στην κοινότητα που αγαπώ και αυτό σημαίνει και σε εσένα», κατέληξε δείχνοντας την κάμερα.

@cher

hi @tiktok . Happy Pride 🏳️‍🌈 do you prefer blonde or brunette? #ForYourPride

♬ Believe - Cher

Στη λεζάντα, το ποπ icon επανέλαβε τις ευχές της πριν ρωτήσει αν οι οπαδοί της την «προτιμούν ξανθιά ή μελαχρινή;». Το TikTok της από τότε έχει προβληθεί περισσότερες από 2,8 εκατομμύρια φορές, καθώς και άλλες 196.000 φορές στο Twitter, όπου η Cher το δημοσίευσε επίσης.
«Η βασίλισσα έφτασε, παρακαλώ σηκωθείτε», ένα άτομο σχολίασε στο βίντεο, ενώ ένα άλλο είπε: «Αυτή είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου».

Δείτε ακόμη: Οι ειλικρινείς αντιδράσεις γυναικών στο άκουσμα της έκφρασης «είσαι πολύ όμορφη» 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.