CELEBRITIES

Justin και Hailey Bieber: Απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην μαγευτική Μήλο


The Jennettes

28 Ιουνίου 2021

Justin και Hailey Bieber: Απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην μαγευτική Μήλο
Justin και Hailey Bieber: Απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Μήλο

Το ζευγάρι Justin Bieber και Hailey Bieber μετά το ταξίδι τους στην Γαλλία, αποφάσισαν να κάνουν μία εξόρμηση σε ένα από τα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας, τη Μήλο.

Oι διακοπές τους έχουν ξεκινήσει για τα καλά και ήδη έχουν γίνει viral οι φωτογραφίες που τους δείχνουν να περπατάνε στα σοκάκια του νησιού. Πριν, από τη Μήλο όμως οι φωτογράφοι τους εντόπισαν στη Μύκονο, που έμειναν για πολύ λίγο. 

Ο pop star πρόδωσε την επίσκεψή του στη χώρα μας μέσα από τις τελευταίες αναρτήσεις του στο Instagram. To ερωτευμένο ζευγάρι Bieber φαίνεται να απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα αλλά και το ελληνικό φαγητό σε όμορφα μικρά ταβερνάκια. Φυσικά οι δυο τους έγιναν αμέσως αντιληπτοί από τους Έλληνες θαυμαστές τους.

Ο διάσημος τραγουδιστής λατρεύει τις διακοπές στην Ελλάδα και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που την επισκέπτεται, αφού στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα το 2016 είχε βρεθεί στη Σαντορίνη ανεβάζοντας και τότε μοναδικές εικόνες.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.