CELEBRITIES

Lindsay Flach: Η έγκυος πρωταθλήτρια που διεκδίκησε μία θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες


The Jennettes

30 Ιουνίου 2021

Lindsay Flach: Η έγκυος πρωταθλήτρια που διεκδίκησε μία θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες
H Lindsay Flach έχει μεγάλη ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες – και οι φετινοί προκριματικοί, που ήταν και οι τρίτοι της καριέρας της, τα πράγματα ήταν ξεχωριστά. Η πρωταθλήτρια επτάθλου, είναι 18 μηνών έγκυος.

H Lindsay Flach έχει μεγάλη ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες – και οι φετινοί προκριματικοί, που ήταν και οι τρίτοι της καριέρας της, τα πράγματα ήταν ξεχωριστά.

Η πρωταθλήτρια επτάθλου, είναι 18 μηνών έγκυος. «Κάθε ιστορία έχει ένα τέλος, αλλά στη ζωή, κάθε τέλος είναι μία νέα αρχή», έγραψε στο Instagram και ανάρτησε ένα κολάζ φωτογραφιών από τον αγώνα, αλλά και μία φωτογραφία από τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. «Το μυστικό, δεν είναι μυστικό πια».

Φυσικά, πριν αγωνιστεί, είχε συμβουλευτεί το γιατρό της, ο οποίος έδωσε την έγκρισή του. Ήξερε καλά το βάρος της ευθύνης, είχε προσέξει τα πάντα. «Η μεγαλύτερη ανησυχία μου, ήταν να βεβαιωθώ πως ήμασταν υγιείς και εγώ και το μωρό», αποκάλυψε στο αμερικανικό Women’s Health. «Ήταν δύσκολο ψυχολογικά, επειδή ήξερα καλά ότι δεν θα μπορούσα να φτάσω στην αλλοτινή μου απόδοση, όπως μπορούσα 18 εβδομάδες πριν, αλλά ήθελα να αποδείξω για τι είναι ικανές οι γυναίκες».

«Το ότι κλείνω αυτό το κεφάλαιο και ξεκινώ ένα άλλο με δικούς μου όρους, είναι απίστευτο».

 

Δείτε ακόμη:

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.