CELEBRITIES

Selena Gomez: Μοιράζεται την ρουτίνα γυμναστική της μέσω ενός βίντεο TikTok


The Jennettes

1 Ιουλίου 2021

Selena Gomez: Μοιράζεται την ρουτίνα γυμναστική της μέσω ενός βίντεο TikTok
Η Selena Gomez μοιράστηκε ένα βίντεο με τη ρουτίνα της γυμναστικής της και προειδοποιούμε: Υπάρχει σοβαρή περίπτωση να θέλετε να γυμναστείτε αφού το παρακολουθήσετε!

Η Selena Gomez μοιράστηκε ένα βίντεο με τη ρουτίνα της γυμναστικής της και προειδοποιούμε: Υπάρχει σοβαρή περίπτωση να θέλετε να γυμναστείτε αφού το παρακολουθήσετε!

Η ιδρύτρια της Rare Beauty μοιράστηκε πρόσφατα ένα μοντάζ της προπονητικής της ρουτίνας στο TikTok και αρκεί να μας κάνει να αισθανόμαστε κουρασμένοι πριν καν ξεκινήσουμε. 

Η Selena έγραψε στο βίντεό της, «Αισθάνομαι υπέροχα, αλλά..» προσθέτοντας δίπλα ένα χαμογελαστό emoji με μια σταγόνα ιδρώτα.
 
Στο βίντεο, η 28χρονη ηθοποιός, που φαίνεται να γυμνάζεται δίπλα σε μια φίλη, φάνηκε να κάνει έναν συνδυασμό γυμναστικής επικεντρωμένη στα πόδια, χρησιμοποιώντας βαράκια για περισσότερη καύση λίπους. Όχι μόνο το βίντεο το ίδιο, αλλά και η μουσική στο παρασκήνιο είναι επίσης εγγυημένο ότι θα σας κάνει να έχετε την καλύτερη διάθεση για να ασκηθείτε.

@selenagomez

Feeling great…but also 😅

♬ swing lynn - ✮❦lovdfilmz❦✮⋆

Και όπως και πολλοί από εμάς, η Selena παραδέχτηκε στη Marie Claire το Νοέμβριο του 2020 ότι δεν της αρέσει πολύ να κάνει γυμναστική, αλλά θα βρει έμπνευση στο διαδίκτυο όταν τη χρειάζεται. 

«Δεν μου αρέσει να αθλούμαι, αλλά βάζω στο YouTube βίντεο και κάνω προπόνηση», μοιράστηκε. «Οτιδήποτε, από παλιά βίντεο προπόνησης έως τα πιο πρόσφατα».

Όμως, όταν πρόκειται για τη διατήρηση της ρουτίνας της, η Selena την αλλάζει για να διατηρεί τα πράγματα διασκεδαστικά, όπως είπε η προσωπική γυμνάστριά της, Amy Rosoff Davis, στο Cosmopolitan - και δεδομένου του πρόσφατου TikTok της, η τραγουδίστρια εξακολουθεί να ακολουθεί αυτή τη μέθοδο .

Εκτός από τις μέρες με πιο έντονη προπόνηση και πεζοπορίες, υπάρχουν επίσης μερικές μέρες που η Selena προτιμά να χαλαρώσει με γιόγκα και stretching. Η Amy εξήγησε επίσης ότι λέει στην τραγουδίστρια να προσέχει πώς αισθάνεται κάθε μέρα και να προσαρμόζει ανάλογα τις δραστηριότητές της.

Δείτε ακόμη: Hair Icon: Selena Gomez

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.