CELEBRITIES

O Harry Styles σε ρομαντική απόδραση στην Τοσκάνη με την Olivia Wilde


The Jennettes

1 Ιουλίου 2021

O Harry Styles σε ρομαντική απόδραση στην Τοσκάνη με την Olivia Wilde
O Harry Styles σε ρομαντική απόδραση στην Τοσκάνη με την Olivia Wilde

Ο Harry Styles και η Olivia Wilde είναι μαζί και απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην μαγευτική Τοσκάνη. Το ερωτευμένο ζευγάρι φαίνεται να είναι πιο χαρούμενο από ποτέ και όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα.

 

Ο πρώην τραγουδιστής των "One Direction" εντοπίστηκε από τους φωτογράφους να περπατάει στην πόλη του Porto Ercole της Τοσκάνης, ενώ περιμένει την άφιξη της αγαπημένης του. Ο Styles βρίσκεται στην Ιταλία με αφορμή τα γυρισματα της ταινιας " my policeman" και παράλληλα κάνει και τις διακοπές του. 

Η Olivia Wilde πρώτα πέρασε  χρόνο με τα παιδιά της, τον 7χρονο Otis και την 4χρονη Daisy και έπειτα θέλησε να αποδράσει και εκείνη στην Τοσκάνη ώστε να απολαύσει λίγες ημέρες χαλάρωσης με τον συντροφό της. Οι φωτογραφίες που τους δείχνουν μαζί έγιναν αμέσως viral. 

To ζευγάρι ξεκίνησε τη σχεση του στις αρχες του ετους ύστερα από τη γνωριμία τους στην ταινία "Don’t Worry Darling", της οποία τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει η ηθοποιός.

Φωτογραφία: Splash Ideal Images

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.