CELEBRITIES

Julia Roberts: Γιορτάζει τη 19η επέτειο του γάμου της με μία σπάνια φωτογραφία


The Jennettes

5 Ιουλίου 2021

Julia Roberts: Γιορτάζει τη 19η επέτειο του γάμου της με μία σπάνια φωτογραφία
Η Julia Roberts αποδεικνύει πως ο γάμος δε «σκοτώνει» τον έρωτα, σχεδόν είκοσι χρόνια αφότου παντρεύτηκε τον Daniel Moder. Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός ανάρτησε μία γλυκιά φωτογραφία, στην οποία τη βλέπουμε να τον αγκαλιάζει, σε μία ειδυλλιακή παραλία. «19 χρόνια. Τώρα ξεκινάμε!», έγραψε στη λεζάντα.

Η Julia Roberts αποδεικνύει πως ο γάμος δε «σκοτώνει» τον έρωτα, σχεδόν είκοσι χρόνια αφότου παντρεύτηκε τον Daniel Moder

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός ανάρτησε μία γλυκιά φωτογραφία, στην οποία τη βλέπουμε να τον αγκαλιάζει, σε μία ειδυλλιακή παραλία. «19 χρόνια. Τώρα ξεκινάμε!», έγραψε στη λεζάντα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας The Mexican, στην οποία ο Moder εργαζόταν ως κινηματογραφιστής. Παντρεύτηκαν στις 4 Ιουλίου 2002 στο Νέο Μεξικό και έχουν τρία παιδιά, τους δίδυμους Hazel Patricia και Phinnaeus “Finn” Walter που είναι 16 ετών και το 14χρονο Henry Daniel.

«Η πραγματική ευτυχία είναι το συναίσθημα που νιώθει κανείς όταν οι αγαπημένοι του άνθρωποι είναι χαρούμενοι», δήλωσε η Julia Roberts στο People. 

Στο παρελθόν, είχε μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες στο γάμο, για το «παραμύθι» που αντικαταστάθηκε από μία άβολη περίοδο. «Κάθε μέρα μπαίνει στο σπίτι και είναι σαν ένα όνειρο που βλέπεις ξανά και ξανά. “Α, γύρισε”, σκέφτομαι». Η αγάπη, όμως, δεν έφυγε ποτέ. Τον χαρακτηρίζει ως «απίστευτο τύπο», ενώ πάντα «περνούν τέλεια».

πηγή φωτογραφίας: Getty/Ideal Image

 

Δείτε ακόμη:


 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.