CELEBRITIES

O πρίγκιπας Κάρολος αποκάλυψε την αγαπημένη του playlist - «Mε κάνει να θέλω να χορέψω»


The Jennettes

7 Ιουλίου 2021

O πρίγκιπας Κάρολος αποκάλυψε την αγαπημένη του playlist - «Mε κάνει να θέλω να χορέψω»
Ο Πρίγκιπας Κάρολος αποκάλυψε τα αγαπημένα του τραγούδια – ανάμεσά τους κι εκείνο που του δημιουργεί «ακατανίκητη ανάγκη να σηκωθώ και να χορέψω».

Ο Πρίγκιπας Κάρολος αποκάλυψε τα αγαπημένα του τραγούδια – ανάμεσά τους κι εκείνο που του δημιουργεί ακατανίκητη ανάγκη να σηκωθεί και να χορέψει.

Σε ειδική εκπομπή αφιερωμένη στους εργαζόμενους και τους εθελοντές του NHS, μίλησε για τη μουσική που του αρέσει. Όπως δήλωσε, το «Givin’ Up, Givin» των The Three Degrees τού δίνει ενέργεια. Το περιέγραψε ως «ένα από τα αγαπημένα μου και, χρόνια πριν, μου γεννούσε την ακατανίκητη ανάγκη να σηκωθώ και να χορέψω». Το συγκεκριμένο κομμάτι, μάλιστα, έπαιξε η μπάντα αποκλειστικά για εκείνον, στα 30α του γενέθλια.

Στη συνέχεια, ο πρίγκιπας επέλεξε τα «Lulu’s Back In Town» του Dick Powell, το «Don’t Rain On My Parade» της Barbara Streisand και το «La Vie En Rose» της Edith Piaf.

Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή, δήλωσε πως «σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές, όταν διαχειριζόμαστε την πανδημία, ο ρόλος του νοσοκομειακού ραδιοφώνου είναι πιο σημαντικός από ποτέ, και ξέρω πως έχει αμέτρητη αξία στο να συνδέει τους ανθρώπους, στο να τους κάνει συντροφιά, στο να τους φτιάχνει το κέφι όταν το έχουν ανάγκη».
 

πηγή φωτογραφίας: Getty/Ideal Image

Δείτε ακόμη:

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.