CELEBRITIES

Sharon Stone: Ενισχύονται οι φήμες ότι είναι σε σχέση με 25χρονο ράπερ


The Jennettes

7 Ιουλίου 2021

Sharon Stone: Ενισχύονται οι φήμες ότι είναι σε σχέση με 25χρονο ράπερ
Η Sharon Stone αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι ακολουθεί την καρδιά της και δεν την νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Και καλά κάνει! Η 63 σταρ του κινηματογράφου και μια από τις διαχρονικά πιο αισθησιακές γυναίκες του πλανήτη, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ζευγάρι με τον 25χρονο ράπερ RMR.

Η Sharon Stone αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι ακολουθεί την καρδιά της και δεν την νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Και καλά κάνει!

Η 63χρονη σταρ του κινηματογράφου και μια από τις διαχρονικά πιο αισθησιακές γυναίκες του πλανήτη, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ζευγάρι με τον 25χρονο ράπερ, RMR.

Το Page Six αποκάλυψε πως η ηθοποιός και ο ράπερ έχουν «βγει πολλά ραντεβού» και περνάνε πολύ χρόνο μαζί. Μάλιστα, εθεάθησαν «πολύ κοντά» ο ένας στον άλλον να χορεύουν σε ένα μαγαζί του Λος Άντζελες, με μερικά φιλιά και αγκαλιές να γίνονται αντιληπτά από τον γύρω κόσμο.

Δεν είναι ξεκάθαρο πώς μοιάζει ο RMR, επειδή κρύβει την ταυτότητά του φορώντας μάσκα του σκι, ωστόσο, ο ράπερ σύμφωνα με πληροφορίες «σέβεται την Sharon και πιστεύει ότι είναι τρομερή!», δήλωσε η πηγή στο ειδησεογραφικό πρακτορείο. Προφανώς, το δυνητικά νέο ζευγάρι τους τελευταίους μήνες είναι αχώριστοι.

«Απολαμβάνουν τη συντροφιά ο ένας του άλλου αυτή τη στιγμή και κάνουν παρέα. Περνούν υπέροχα μαζί», πρόσθεσε η πηγή. «Είναι στην ίδια συχνότητα και είναι μια πολύ μοναδική φιλία».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RMR (@whatrmr)

Η Sharon και ο RMR εκδηλώθηκαν επίσης στα κοινωνικά μέσα κάνοντας like και σχολιάζοντας φωτογραφίες τους. Θα μπορούσαν να είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον; Μόνο ο χρόνος θα πει, αλλά φαίνεται να συμπαθιούνται πολύ.

Η Sharon είχε προηγουμένως παντρευτεί τον συντάκτη εφημερίδων Phil Bronstein, αλλά χώρισαν το 2004 μετά από έξι χρόνια γάμου. Όταν ρωτήθηκε πρόσφατα από την Entertainment Tonight τι ψάχνει σε έναν σύντροφο, είπε: «Ψάχνω κάποιον που θέλει να έχει μια συμπονετική και στοργική σχέση, όπως οποιοσδήποτε άλλος».

Δείτε ακόμη: 9 εμφανίσεις της Sharon Stone που ξεχωρίζουμε μέχρι σήμερα

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.